Tomáš Krupica

Kainarova 2632/1, Brno - Žabovřesky, 61600
Česká Republika

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Vasyl Soyma

Realizují rekonstrukcí střech, pokryvačské práce.

Jaroslav Král

Nabízím veškeré klempířské a pokrývačské práce, konstrukce krovu, montáž střešních oken, opláštění hal, montáž veškerých plechových krytin včetně dodávky materiálu, zdění komínů, montáž hromosvodu, izolace a zateplení střech. Spolehlivost, záruky, regionální ceny a dobré recenze spokojených zákazníků. Poptávka mailem, nebo tel. Mám 20 let praxe, spolupracuji s odborníky i v dalších profesích stavebních činností.

ZAHRADY-NEJGARDEN.CZ

Smiřická 802, Praha 9 - Klánovice, 19014

Zdeněk Vávra

Zdeněk Vávra se sídlem v Kamýku nad Vltavou je odborníkem v oblasti PUR pěny, stříkané izolace, pěnové izolace, PUR izolace, rekonstrukce a rekonstrukčních prací. S víceletou zkušeností a využitím moderních technologií nabízíme vysokou kvalitu našich služeb. Našim zákazníkům poskytujeme efektivní a spolehlivé řešení pro izolaci a rekonstrukci jejich domovů a budov. Snažíme se vytvořit komfortní a energeticky úsporné prostředí, které splňuje veškeré požadavky a představy našich klientů

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

Alan Toráč

Dělám zednické práce, fasády, obklady, dlažby, malířské pr., zemní pr. - ruční, demolice, rekonstrukce byt. jader, zateplení, izolace, okna, dveře, betonové podlahy a betonové ploty.

HSH stav s.r.o.

Nosným programem naší firmy je výstavba, rekonstrukce a modernizace budov včetně oprav komunikací, izolace tepelné, izolace proti vodě a speciální stavební práce, jako je dodatečné utěsnění a izolace betonových nádrží a šachet, lité průmyslové podlahy, sanace vlhkého zdiva a sanace železobetonových konstrukcí.

Izolace Grey s.r.o.

Vestecká 391, Vestec, 25242

Petr Malenčuk

Nabízíme vám kompletní údržbu zeleně a komunikací po celý rok - zajištění zimní údržby chodníků v areálů firem, obcí, měst a obchodních center, kde jsme schopni v krátkých časových lhůtách provést kompletní zásah od ručního odstranění sněhu z chodníků, vstupů do budov, úklid chodníků atd.

Stanislav Volavka

Jsme zahradnická firma, která nabízí kompletní služby v oblasti zahradnictví. Zabýváme se realizací zahrad, od první prohlídky terénu, přes konzultaci, vytvoření návrhu, samotnou výsadbu, až po celkovou údržbu zahrady i s jejich následnou údržbou.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.