Irena Pohanková

Skalice 296, Frýdek - Místek, 73801
Jihomoravský kraj

Provádíme přípojky inženýrských sítí, základové desky, hrubé stavby, stavby na klíč, oplocení, zámkové dlažby, průmyslové podlahy, okna, dveře, fasády, střechy, demolice, rekonstrukce, malby, nátěry. Program: "ZELENÁ ÚSPORÁM"

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Stavební firma aBM s.r.o.

Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice 4, 37001

Vodizol, s.r.o.

Společnost Vodizol, s.r.o. se sídlem v Dvůr Králové nad Labem je specialistou na izolace a rekonstrukce budov a staveb. Nabízíme širokou škálu služeb v oblasti izolačních prací, včetně podřezání vlhkého zdiva, hydroizolací, drenáží, stěrkových hydroizolací, jádrového vrtání a svislých izolací. Jsme profesionální a spolehlivý tým odborníků, kteří přinášejí kvalitu a dlouhodobé řešení pro vaše stavební potřeby.

Betonové podlahy Žák s.r.o.

Specializujeme se na provádění betonových podlah, tepelných izolací a izolací proti vodě jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Nabízíme také Foukané tepelné a akustické izolace.

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

Jindřich Lajvr

Provádíme montáže oken.

Martin Vaníček

Provádíme zateplování a rekonstrukce rodinných domů, budov a komerčních prostor. Zajišťujeme sádrokartony, obklady, pokládku normálních i zámkových dlažeb, zdění, omítky a další.

DOMOV MJ s.r.o.

Dřevostavby na klíč, na míru. Přístavby k dřevěným i zděným domům. Finanční poradenství ohledně realizace domů, projekty, vyřízení technické dokumentace.

Izolace Grey s.r.o.

Vestecká 391, Vestec, 25242

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

KPV SYSTÉM, s. r. o.

Jsme spolehlivá stavební firma, která vám, zajistí kompletní stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci nebo výstavbu průmyslových hal či zateplování a revitalizace bytových domů a inženýrských staveb.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.