POLYTERM s.r.o.

Voroněžská 470/11, Praha 10 - Vinohrady, 10100
Česká Republika

Provádíme dodávky a montáže TZB, vytápění, podlahového topení, rozvodů plynu, chlazení, vody, kanalizace do rodinných a činžovních domů. Dále se zabýváme rekonstrukcemi a výstavbou plynových kotelen a výměníkových stanic, slunečních kolektorů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Ing. Milan Stehlík

třída Krále Jiřího 248, Velim, 28101

Unifast solar s.r.o.

Nabízíme fotovoltaiku bez záloh. Zaměřujeme se na kompletní dodávku a montáž fotovoltaických elektráren, větrných elektráren, tepelných čerpadel, klimatizací či solárních systémů. Více na www.unifastsolar.cz

Luděk Keszeli - KL-MONT

Prodej, montáž a servis klimatizací, tepelných čerpadel, podlahového topení, průmyslového chlazení a infrazářičů po celé ČR i SR. Chlazení a vytápění - záruční i pozáruční servis. Opravy a rekonstrukce chladících zařízení, vzduchotechniky a tepelných čerpadel.

Stanislav Gežo

Společnost Stanislav Gežo se sídlem v Boskovicích je odbornou firmou zaměřenou na instalatérské práce. S dlouholetou zkušeností a kvalifikovanými instalatéry nabízíme komplexní služby v oblasti instalací vodovodních, topenářských a plynových systémů. S důrazem na spolehlivost a preciznost splňujeme veškeré potřeby našich zákazníků a poskytujeme profesionální a rychlé řešení. S námi máte jistotu, že vaše instalace budou prováděny s maximální pečlivostí a dodržením všech příslušných předpisů a standardů.

CSTfire s.r.o.

Vyrábíme univerzální automatické teplovodní kotle HAMONT na spalování dřevní štěpky, drceného dřeva, dřevotřísky, hoblin, měkkých briket a pelet o výkonech 40 až 500 kW vhodné pro průmyslové haly, stolařské dílny i školy, bytové domy či projekty CZT. Prodej a montáž invertorových tepelných čerpadel.

POLYTERM s.r.o.

Voroněžská 470/11, Praha 10 - Vinohrady, 10100

INSTAMA, s.r.o.

Naše firma provádí instalatérské a topenářské práce.

Roman Vojáček

Realizuji instalatérské práce - voda, plyn, topení, kanalizace. Provádíme rekonstrukce bytových jader a koupelen.

Jiří Ort

Svým zákazníkům nabízíme vodoinstalační a topenářské práce, revize plynu, rekonstrukce koupelen i montáže topení a plynovodů.

David Lacina

Nabízíme veškeré vodoinstalatérské práce a topenářské práce,dodávky a poradenství v oblasti obnovitelných zdrojů energie,výpočty a návrhy topných systémů,servis sanitární techniky,čištění odpadů elektrickým čističem,montáže a výměny vodoměrů, rekonstrukce koupelen na klíč,asanace studní,čerpání zatopených sklepů a pod, výměny stoupaček, rozvody stlačeného vzduchu,zpracovávání projektů tepelných čerpadel, jádrové vrtání do průměru 108 mm, čištění odpadů elektrickým pérem a další.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.