Evžen Bacso

Pešlova 360/20, Praha 9 - Vysočany, 19000
Hlavní město Praha

Firma Bacso provádím Odvodnění domu,Izolace,Chodníky,Opěrné zdi ,Ručně výkopové a Demoliční práce,Vyklízení domů

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Zdeněk Růžička

Firma se zabývá : sečení luk na seno, sekáni trávy, keře prostřihování, kácení stromů, zahradnická činnost, realizaci zahrad, výkopové práce, mulčování, terénní úpravy

POZKOM s.r.o.

Hlavním předmětem naší činnosti jsou opravy a rekonstrukce asfaltových vozovek a chodníků. Provádíme celoplošné pokládky asfaltových koberců finišerem, opravy výtluků asfaltovými směsmi a emulzemi a další práce, které souvisejí s opravami pozemních komunikací.

Vyčistíme.to s.r.o.

Zaměřujeme se na čištění kusových i pokládkových koberců v komerčních prostorech i v domácnostech. Perfektně vám vyčistíme i čalouněný nábytek jako jsou např. křesla, gauče, židle, kancelářské židle nebo třeba matrace. Odstraníme skvrny i zápach, to vše nejlepší technologií i nejšetrnějšími přípravky.

Profiaqua s.r.o.

Kanalizace, projekty kanalizací, čistírny odpadních vod.

DePa s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce. Jsme vybaveni veškerou strojní mechanizací potřebnou ke zhotovení námi prováděných staveb. Naše služby: zemní práce včetně odvozu, vodovody, plynovody, kanalizace, kanalizační přípojky, komunikace, zpevněné plochy, chodníky, rekonstrukce budov, rodinné domy, opěrné zdi, terénní úpravy

ABS - stavební společnost, s.r.o.

Zajišťujeme kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč a to především průmyslových objektů, občanských a administrativních budov, rodinných domů a bytů, inženýrských sítí a projekčních prací. Dále nabízíme rekonstrukce objektů a bytů

PETRUŽÁLEK A SYNOVÉ s.r.o.

Jsme českou rodinnou firmou, která vám poskytuje nákladní automobilovou přepravu, pronájem velkoobjemových kontejnerů a likvidaci stavebního odpadu. Součástí našich služeb jsou také demoliční a zemní práce. Dále vám nabízíme prodej písku, kačírku, štěrku, stavebního recyklátu a zahradní zeminy.

Lesostavby Třeboň a.s.

Mezi hlavní náplně naší společnosti Lesostavby Třeboň a.s. patří: výstavba komunikací – od lesních cest až k silnicím, náročné ekologické stavby – revitalizace vodních toků, vodohospodářské stavby – výstavbu a rekonstrukce rybníků, vodních toků, čistíren odpadních vod, vodovodů a kanalizace bytová výstavba

ELITT stavební s.r.o.

Firma se zabývá kompletním stavebnictvím, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností kdy působí v Praze a Středočeském kraji.

BAUTECHNOLOGY a.s.

Naše firma se specializuje na odvlhčení zdiva injektáží WetBRICK gelem a na dezinfekci vzduchu a prostor. Odvlhčujeme HISTORICKÉ BUDOVY,ČINŽOVNÍ DOMY, RODINNÉ DOMY,HOSPODÁŘSKÉ BUDOVY,CHALUPY,CHATY,FIREMNÍ OBJEKTY.... WetBRICK gel spolehlivě funguje u všech typů zdiva (kámen,cihla,ytong,porotherm,atd.), působí proti vlhkosti vzlínáním od základů domu, z boku a dokonce i proti tlakové vodě. ZÁRUKA 10 LET, prověřená funkčnost 30 let. Dezinfekce vzduchu, likvidace virů, bakterií, plísní.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.