Radomír Vnenk

Lipová 81, Lipová, 35002
Karlovarský kraj

Nabídka rekonstrukcí bytů, pokládání obkladů a dlažeb a realizace půdních vestaveb (sádrokartony), štukatérské a fasádní práce.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Václav Hruška

Stavební práce, obklady, dlažby, rekonstrukce, omítky, fasády, základové desky, vyzdívky, instalatérské práce, malování, lakování.

INTERWAND.CZ s.r.o.

Systémové mobilní příčky prosklené i plné, bezrámové skleněné příčky, luxferové stěny, posuvné a křídlové skleněné dveře, nerezová madla, eloxované U profily. Skleněná zábradlí, sprchové kouty. Specializujeme se na zakázkovou výrobu ze skla a nerezu.

NP STAV s.r.o.

Společnost NP STAV s.r.o. je zednickou firmou se sídlem v Červeném Kostelci. Naše hlavní specializace zahrnuje rekonstrukce a rekonstrukční práce, zateplení fasád, pokládku dlažby a obkladačské práce. Jsme odborníky na sádrokartonářské práce, hrubou stavbu, tesařské a truhlářské práce. V naší nabídce také najdete montáž podhledů, kazetových stropů, příček, půdní vestavby a předsazených stěn. Rovněž se věnujeme výrobě a montáži nábytku. Jsme tady, abychom vám pomohli s vašimi stavebními a designovými potřebami.

CH-CAPITAL s.r.o.

Od roku 2010 jsme pomohli desítkám rodin z Prahy a okolí zabydlet se v novém domově nebo zrekonstruovat ten starý. Uděláme za vás všechno, kvůli čemu se stavbou, rekonstrukcí či zateplením ještě váháte.

BAUTECHNOLOGY a.s.

Naše firma se specializuje na odvlhčení zdiva injektáží WetBRICK gelem a na dezinfekci vzduchu a prostor. Odvlhčujeme HISTORICKÉ BUDOVY,ČINŽOVNÍ DOMY, RODINNÉ DOMY,HOSPODÁŘSKÉ BUDOVY,CHALUPY,CHATY,FIREMNÍ OBJEKTY.... WetBRICK gel spolehlivě funguje u všech typů zdiva (kámen,cihla,ytong,porotherm,atd.), působí proti vlhkosti vzlínáním od základů domu, z boku a dokonce i proti tlakové vodě. ZÁRUKA 10 LET, prověřená funkčnost 30 let. Dezinfekce vzduchu, likvidace virů, bakterií, plísní.

Stojka Group Service s.r.o.

Provádíme celkové rekonstrukce, částečné rekonstrukce, pravidelný a jednorázový úklid, dodávku a montáže nábytku a elektrospotřebičů.

SOLOSPED s.r.o.

Provádíme sádrokartonářské práce. Ze sádrokartonů provádíme: příčky, podhledy, snížení stropů, půdní vestavby, zakrytí potrubí a odpadních systémů a mnoho dalších možností úprav interiérů, formou suché výstavby a pracemi s tím spojenými. Také jsme schopni realizovat dodávky a montáže obkladů, dlažby, malby, štuky.

M-POLAKSERVIS

Rekonstrukce, výstavby RD.Dodávka a montáž klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel. Provádíme nabídky a dodání celkového stavebního materiálu pro vaši stavbu. Zpracování cenových nabídek ZDARMA. Doprava po celé ČR. Pálené krytiny, betonové krytiny, lehké krytiny, umělá břidlice, asfaltové šindele, asfaltové pásy, střešní folie, okapové systémy, plechy a svitky, střešní okna, nadkrokevní izolace, tepelná izolace, PVC desky, stavební desky, stavební panely, zdící prvky, spojovací materiál.

Vladislav Mertlík

Stavební činnost, výstavba bytových a nebytových budov, příprava staveniště, zemní práce

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.