Luboš Šídlo

Vrátkov 118, Vrátkov, 28201
Středočeský kraj

Dovoluji si Vám nabídnout spolupráci s naší firmou, která pracuje na českém trhu již od roku 1995 a je vybavena veškerou nezbytnou strojovou technikou a vlastním vozovým parkem. Firma je členem Centrálního registru produktů a firem Hospodářské komory České republiky. Ten je rovněž součástí informačních zdrojů regionálních samospráv. Stěžejní aktivitou jsou servisní, havarijní, údržbové práce a práce na péči o zeleň pro správní firmy jako jsou například: IKON Dr. B. Bernstein SBD Pokrok A další Bytová družstva Naše soukromá firma provádí. Truhlářské práce, repase, výměny, výrobu typizovaných zdvojených oken, špaletových. Oken, euro oken včetně demontáže starých a montáže nových oken údržbu a pozáruční servis oken. Pohotovostní servis při haváriích oken 24 hodin denně, výrobu dveří včetně zárubní dle objednávky, výrobu nábytku dle vlastního návrhu včetně montáže. Sklenářské práce. Zámečnické práce, výroba a montáž mříží dle požadavku, výroba zábradlí a podobných kovových prvků. Lakýrnické práce dle požadavku. Výše nabízená okna (zdvojená) jsou určena pro panelové domy, kde již byla úspěšně montována v lokalitách Praha 4 Opatov, Jižní město II a Praha 5 Stodůlky. Tato okna prošla státní zkušebnou a jsou opatřena potvrzením o shodě. Údržbu zeleně, zakládání a údržba zeleně, stavby pro zahradu, park, krajinu, sport a odpočinek. Mezi významné akce, které naše fima prováděla patří např. Výměna oken v panelových domech Michnova 1621 a Brandlova ul. Dále pak zřizování a obnova interiérů Švýcarského velvyslanectví, správy Pražského Hradu, Ministerstva zahraničních věcí, Budovy ČSA (staré letiště), GE Capital, interiér právní společnosti Cameron McKenna I Americká ambasáda na Praze 6. Máme za sebou rovněž zkušennosti při spolupráci s několika pražskými správami nemovitostí. Prováděli jsme údržbu zeleně na Sídlišti Černý Most a v dalších lokalitách např. Střížkov, Lahovice -záplavová oblast, čerpací stanice Benzina, obec Tuklaty, průřez stromů, údržba zeleně. čerpací stanice Trilobit, kompletní rekonstrukce a následná pravidelná údržba zeleně aj. Věnujte prosím pozornost přiloženému dokumentu, ve kterém naleznete podrobně rozepsánu naši činnost a naše reference a rovněž dále našim webovým stránkám www.lubossidlo.cz., kde je k dispozici též fotografický materiál z našich akcí. Máte-li zájem o spolupráci s naší firmou, kontaktujte nás prosím na telefonním čísle 603 509 465 nebo na e-mail info@lubossidlo.cz.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Jiří Eliáš

Heřmaničky 90, Heřmaničky, 25789

Kyrian Petr

Stádlec 145, Stádlec, 39162

Altryss, s.r.o.

Zaměření firmy je realizace interiérů. Hlavní zaměřením realizace zakázek jsou drobné i velké investiční akce. Realizujeme dřevěné podlahy všech typů konstrukcí a také podlahy renovujeme a to včetně historických. Pokládáme linolea, PVC a koberce. Provádíme podlahy sportovišť a průmyslových objektů. Pro všechny typy podlah provádíme přípravu a případnou sanaci podkladů a to i včetně frézování. Dodáváme Dřevěné konstrukce do interiérů a exteriérů, ploty, dělící stěny, pergoly a obklady stěn.

ZAHRADY-NEJGARDEN.CZ

Smiřická 802, Praha 9 - Klánovice, 19014

A Sport produkt, s.r.o.

Firma A SPORT PRODUKT spol. s r.o., dnes již specializovaná firma na rekonstrukce a výstavbu sportovních staveb, se po více než 20 letech činnosti stala respektovaným a uznávaným pojmem na sportovním stavebním trhu v České a Slovenské republice.

Petr Wildmann

Provádíme truhlářské práce - výroba nábytku na míru. Lokalita: celá ČR

LUKO - trávníky s.r.o.

Realizujeme sportovní plochy, dále rekonstrukce travnatých hřišť, regenerace a ošetřování trávníků, travní koberce. Nabízíme speciální travní hnojiva, travní osiva, automatické závlahové systémy, sportovní plochy s povrchy III. generace,víceúčelová hřiště, umělé povrchy a sportovní povrchy.

Stanislav Volavka

Jsme zahradnická firma, která nabízí kompletní služby v oblasti zahradnictví. Zabýváme se realizací zahrad, od první prohlídky terénu, přes konzultaci, vytvoření návrhu, samotnou výsadbu, až po celkovou údržbu zahrady i s jejich následnou údržbou.

Innovative Design, s.r.o.

Specializujeme se na kompletní realizace staveb a interiérů od návrhu až po samotnou realizaci. Od první společné myšlenky až po dokonalý, vybavený a plně funkční interiér. Firma se zabývá návrhy a realizací staveb, interiérů, výrobou nábytku, rekonstrukcemi, dodáním kompletního vybavení (vestavěné skříně, kuchyně apod.) Působíme po celé České republice.

Josef Dostál MyDos

Jsme truhláři tělem i duší. Vy diktujete, my vyrobíme. Tesař, truhlář, interiérové dveře, vinylové podlahy klik, kompletní schodiště prostě vše co se dřeva týče. Stavíme také i dřevostavby.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.