Ladislav Mudra - Chalkeia

Mostecká 11, Dobřany, 33441
Plzeňský kraj

Nabídka kovaných a umělecky zpracovaných výrobků pro venkovní i vnitřní využití, repase historických předmětů a jejich kopie, kované brány a vrata, vrátka, branky, ploty, mříže, doplňky ke krbům, altány, kované studny, zábradlí, svítidla, svícny, dveřní kování.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

CABAL Moravia s.r.o.

Jsme montážní firma zabývající se zasklením lodžií, balkónů, teras a dělících příček v interiéru. Zabýváme se i výměnou balkónového zábradlí, zastřešení teras a altánů. V oboru máme 25-letou zkušenost a nabízíme montáž vysoce kvalitních a ověřených systémů zasklení. Některé systémy si můžete vyzkoušet u nás na provozovně. Veškeré montáže provádíme jak u jednotlivých zakázek, tak i na kompletních realizacích panelových či cihlových domů.

Enerfina,s.r.o.

Společnost Enerfina s.r.o. se zabývá rekonstrukcí a renovací interiérů a exteriérů. Naší hlavní činností je obnova a restaurování památkových objektů. Spolupracujeme s vysoce kvalifikovanými restaurátory a pracovniky v uměleckořemeslné výrobě, z nichž většina je držitelem licence ministerstva kultury.

Radek Krč

Koudelov 43, Vrdy, 28601

Ventos Energy Solutions, a.s.

Tovární 205/3, Rumburk 3-Dolní Křečany, 40761

FORTELTEAM s.r.o.

Firma se zabývá zámečnictvím. Nabízíme kusovou i sériovou výrobu kovových konstrukcí. Prodej hutního materiálu.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.