Fomex Team spol. s r.o.

Sojovice 215, Sojovice, 29475
Česká Republika

Zabývá prodejem a servisem zemědělské a komunální techniky zn. Massey Ferguson, Grimme, Kuhn a KIOTI. Naší specializací jsou veškeré stroje, které jsou spojeny s pěstování česneku.Prodáváme pásové zavlažovače výrobce RM s.p.a. Nabízíme i jiné závlahové systémy.Dále prodáváme náhradní díly k těmto a jiným strojům. Nabízíme služby v dopravě (traktor + návěs) a orbě. Repasujeme zavlažovací cívky a provádíme opravy bramborových kombajnů. Prodáváme dřevěné pelety a brikety.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

AGROCENTRUM ZS, s.r.o.

Základním pilířem je prodej a servis traktorů, sklízecích mlátiček a lisů MASSEY FERGUSON a traktorů VALTRA. Zajišťujeme i prodej a servis strojů pro lesnictví, především speciální lesní traktory VALTRA, navijáky a vyvážecí soupravy a různé štěpkovače. V sortimentu jsou i komunální stroje, traktory MF, LS, sekačky WALKER a STIGA a další malá mechanizace. Nedílnou součástí jsou také dodávky olejů , ale i dalšího spotřebního materiálu, jako síťoviny, folií, spotřebních ND a nářadí.

Zdeněk Růžička

Firma se zabývá : sečení luk na seno, sekáni trávy, keře prostřihování, kácení stromů, zahradnická činnost, realizaci zahrad, výkopové práce, mulčování, terénní úpravy

hřiště.cz, s.r.o.

Jsme český výrobce hřiště.cz, s. r. o. Dodáváme dětská hřiště, herní prvky, multifunkční sportoviště, venkovní fitness, parkourová hřiště, skateparky a hřiště pro seniory. Všechny typy hřišť vyvíjíme, navrhujeme, vyrábíme, projektujeme i stavíme. Nabízíme dětská hřiště venkovní i vnitřní.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.