Ing. Jiří Plánička

Střelnice 2285, Česká Lípa, 47001
Liberecký kraj

Projektování: - vytápění - vodovod - kanalizace - průkazy energetické náročnosti budov (PENB) - vyvažování - měření a regulace otopných soustav.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

JITRO - Industrious s.r.o.

Hlavní náplní naší práce jsou instalatérské, topenářské a plynařské práce. Provádíme montáže tepelných čerpadel, podlahového a ústředního topení, vodo a plynoinstalace, domovní a bytové kanalizace a revize plynových zařízení. Naši činnost jsme započali v roce 1997.

ABS - stavební společnost, s.r.o.

Zajišťujeme kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč a to především průmyslových objektů, občanských a administrativních budov, rodinných domů a bytů, inženýrských sítí a projekčních prací. Dále nabízíme rekonstrukce objektů a bytů

Ing. Jiří Červený

Cihlářská 743/58, Plzeň - Litice, 32100

Ing. Jana Kurzová

Nabízím architektonickou činnost: zajišťuji stavební projekty na rodinné domy, projekty na rekonstrukce, projekty na přístavby a veškeré projekty potřebné k realizaci, jsem schopná zajistit.

Topení-Středa s.r.o.

Střekovská 1345/16, Praha 8 - Kobylisy, 18200

David Lacina

Nabízíme veškeré vodoinstalatérské práce a topenářské práce,dodávky a poradenství v oblasti obnovitelných zdrojů energie,výpočty a návrhy topných systémů,servis sanitární techniky,čištění odpadů elektrickým čističem,montáže a výměny vodoměrů, rekonstrukce koupelen na klíč,asanace studní,čerpání zatopených sklepů a pod, výměny stoupaček, rozvody stlačeného vzduchu,zpracovávání projektů tepelných čerpadel, jádrové vrtání do průměru 108 mm, čištění odpadů elektrickým pérem a další.

Luděk Keszeli - KL-MONT

Prodej, montáž a servis klimatizací, tepelných čerpadel, podlahového topení, průmyslového chlazení a infrazářičů po celé ČR i SR. Chlazení a vytápění - záruční i pozáruční servis. Opravy a rekonstrukce chladících zařízení, vzduchotechniky a tepelných čerpadel.

VIATHERM s.r.o.

Zaměřujeme se na velkoobchodní prodej topenářské techniky značky Unical. Zajišťujeme dovoz a distribuci kotlů a náhradních dílů. Dodáváme závěsné a kondenzační plynové kotle, tepelná čerpadla, podlahové vytápění, termočlánky univerzální, detektory úniků či hlavice. Prodej komponent topných systémů značky Honeywell. Dodávka a montáž plynových kotelen.

Profiaqua s.r.o.

Kanalizace, projekty kanalizací, čistírny odpadních vod.

SAFETY PRO s.r.o.

Zaměřujeme se především na oblast BOZP a PO a technický dozor staveb. Postupným vývojem a růstem společnosti v průběhu let přibývaly k těmto činnostem i další. V současné době spadá mezi naše hlavní činnosti technický dozor stavebníka, BOZP a PO, geotechnika a geologie a projekční činnost.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.