AMPARA, s.r.o.

Fr. Škroupa 2223, České Budějovice, 37006
Jihočeský kraj

Společnost Ampara se zabývá výrobou a distribucí obalových materiálů po celé České republice a Slovensku. Mezi hlavní sortiment naší společnosti patří především průtažné stretch folie (ruční a strojní), tepelně smrštitelné fólie s potiskem i bez (v jakékoliv síle i rozměru), potravinové fólie, bublinkové fólie, lepící pásky (strojní i ruční), vázací pásky PP, PET, PES, spony i ochranné rohy. Dále nabízíme i páskovací nářadí, stroje pro balení do průtažné a teplem smrštitelné fólie. Zabýváme se také převíjením fólií v jakémkoliv návinu na přání zákazníka. Nabízíme komplexní řešení obalové problematiky.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

SINFO, spol. s r.o.

Matrace, pěnové části pro sedací nábytek, molitan, polyetylen, obalový materiál, fixace, konstruované obaly, pěnové výplně kufrů, transportní obaly, ochranné matrace, vybavení lyžařských areálů, dětský pěnový nábytek, 3D obaly, zvuková izolace.

Juta, a.s.

Společnost Juta, a.s. se sídlem v Dvůr Králové n. L. je významným výrobcem širokého sortimentu produktů pro stavebnictví, zemědělství, obaly a technické účely. Specializuje se také na výrobu umělého trávníku JUTAgrass pro sportovní plochy, fotbalová hřiště, zahrady, balkony a terasy. S dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oboru jsme spolehlivým partnerem pro vaše projekty a potřeby.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.