AB Studio spol. s r.o. - PRAHA

Jeremenkova 90a, Praha 4, 14000
Hlavní město Praha

AB Studio Consulting + Engineering, spol. s r.o. je součástí mezinárodní skupiny GRAITEC GROUP (třetí, největší evropský vývojář pro CAD/CAM stavebnictví se 210 zaměstnanci, s 9 pobočkami v Německu, Francii, Kanadě, Rumunsku, Španělsku, Latinské Americe, České republice, UK a USA, a s více než 30 smluvními partnery po celém světě). Společnost AB Studio patří k nejvýznamnějším prodejcům CAD/IT technologií na českém trhu. Nabídka je orientována zejména na architektonické ateliéry a projekční kanceláře. Dosažený obrat v prodeji softwarových CAD aplikací v roce 2008 přesáhl hranici 139 mil. Kč. Automaticky s dodávkou produktů získávají zákazníci řadu souvisejících služeb – od poradenského servisu při výběru CAD řešení až po technickou poprodejní podporu. Společnost je autorem profesního řešení CADKON/Advance (více než 10.000 instalací v ČR/SR), a dále nabízí moderní produkty GRAITEC GROUP. K nevýznamnějším partnerům společnosti patří zejména společnost Autodesk a Hewlett-Packard.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

P.V.A. systems, s.r.o.

Nabízíme pokladní systémy včetně řešení prodeje z váhy. Systém komunikuje s EET. B.O.S.S. Enterprise - systém centrálního řízení obchodních řetězců vybudovaný na platformě Java EE - řešení pro velkoobchody a maloobchody. Systémy datových skladů a Business Intelligence.

Sprinx Systems, a.s.

Údolní 212/1, Praha 4 - Braník, 14700

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.