Jiří Chmelař

Kratochvílova 142/15, Přerov, 75002
Olomoucký kraj

Naše firma provádí kompletní stavby, dřevostavby, rekonstrukce, přestavby bytů a domů. Zhotovíme návrhy bytových a nebytových interiérů včetně realizace. Výroba nábytku, prodej oken a dveří. Plastová okna a dveře české výroby značky TERMOLUX.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Daniel Dobš

Společnost Daniel Dobš se sídlem v PRAHA 912 - DOLNÍ POČERNICE je specializovaná firma, která se zabývá výrobou a prodejem nábytku, židlí, sedaček a stolů. V naší široké nabídce naleznete také elegantní kovový nábytek, který se hodí do moderního prostředí. Jsme odborníky na garažové brány a provádíme i zámečnické práce. Sledujeme nejnovější trendy a poskytujeme špičkovou kvalitu produktů a služeb.

Inoxglass s.r.o.

Sedlnice č. 278, Sedlnice, 74256

Betonové podlahy Žák s.r.o.

Specializujeme se na provádění betonových podlah, tepelných izolací a izolací proti vodě jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Nabízíme také Foukané tepelné a akustické izolace.

ABS - stavební společnost, s.r.o.

Zajišťujeme kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč a to především průmyslových objektů, občanských a administrativních budov, rodinných domů a bytů, inženýrských sítí a projekčních prací. Dále nabízíme rekonstrukce objektů a bytů

Milan Kovář

Nabízím garážová a průmyslová vrata, pohony bran, garáží i průmyslových vrat. Prodávám automatické závory, těsnící límce, vyrovnávací můstky a komponenty.

VAZA s.r.o.

Kubelíkova 1224/42, Praha 3 - Žižkov, 13000

KPV SYSTÉM, s. r. o.

Jsme spolehlivá stavební firma, která vám, zajistí kompletní stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci nebo výstavbu průmyslových hal či zateplování a revitalizace bytových domů a inženýrských staveb.

ZISTAV, s.r.o.

Společnost ZISTAV, s.r.o. se sídlem v Karlových Varech - Staré Role je stavební firma specializující se na komplexní stavební činnost. Naše služby zahrnují rekonstrukce objektů, novostavby všech typů budov, zemní práce, inženýrské sítě, vodovody a kanalizace. S dlouholetou zkušeností a profesionálním přístupem jsme schopni splnit požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

Wolnystavby s. r. o.

Orientujeme se především na soukromou klientelu, provádění staveb na klíč, provádění dílčích stavebních prací, rekonstrukce budov, domů, fasád, zateplování polystyrenem i minerální vatou. Děláme okolí Frýdku-Místku.

R domy s.r.o.

Provádíme výstavbu rodinných domů a to jak dřevostaveb tak i zděných. Domy stavíme na klíč, ale i v jiném stupni rozestavěnosti. Nabízíme zpracování projektu zdarma, případně můžeme stavět dle projektu zákazníka. Zabýváme se i realizací zateplených fasád, stavbou základových desek, rekonstrukcemi domů a bytů atd.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.