LCS business centre, a.s.

Vídeňská 55, Brno, 63900
Jihomoravský kraj

Pronájem komfortně zařízených kanceláří ve čtyřpodlažní, zajímavě architektonicky řešené moderní, plně klimatizované budově o celkové ploše kanceláří 3817 m2 a obchodních prostor 784 m2. Možnost kompletního vybavení nábytkem podle zadání. Variabilitu prostor podle přání klienta. Vybavení kancelářskou technikou podle potřeb klienta. Četné služby jako jsou údržba prostor, opravy, úklid, poštovní služby, ostraha a další dle požadavků. Zajištění telekomunikačních, datových služeb včetně bezdrátového přenosu. Parkování na privátním parkovišti s automatickou závorou a nepřetržitým sledováním kamerami. Obchodní pasáž ve sníženém přízemí budovy s restaurací a lékařskými pracovišti, lékárnou a četnými obchody. Dobrou lokalizaci budovy nedaleko centra města (rychlé spojení prostřednictvím MHD), napojení na dálnice.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Amigal Group s.r.o.

Prodej a pronájem kancelářských a obchodních prostor. Dále poskytujeme služby v sektoru správy nemovitostí, jež pokrývá služby administrativní, legislativní, účetní, technické i energetické.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.