Algiz, s. r. o.

Štúrova 1701/55, Praha 4 - Krč, 14200
Hlavní město Praha

Požární ochrana (hasicí přístroje, školení BOZP, PO), bezpečnost práce, revize elektro – elektrická zařízení a spotřebiče, revize plynu - plynová zařízení a spotřebiče, revize věcných prostředků požární ochrany – hasicí přístroje, hydranty, revize požárně bezpečnostních zařízení – elektrická požární signalizace, stabilní hasicí zařízení, prodej požárních hlásičů, hasicích přístrojů, ochranných pomůcek, pracovních prostředků, projektová činnost v PO, požární bezpečnost staveb, správa nemovitostí (revize, údržba).

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

SAFETY PRO s.r.o.

Zaměřujeme se především na oblast BOZP a PO a technický dozor staveb. Postupným vývojem a růstem společnosti v průběhu let přibývaly k těmto činnostem i další. V současné době spadá mezi naše hlavní činnosti technický dozor stavebníka, BOZP a PO, geotechnika a geologie a projekční činnost.

Agentura PANCÉŘ s.r.o.

Specializujeme se na ostrahu a ochranu osob a majetku. Nabízíme služby v oblasti facility managementu. Komplexní správa nemovitostí,energetický management budov. Komplexní služby požární ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a ochrany životního prostředí.Revize elektroinstalace,elektrospotřebičů,plynových nádob, tlakových nádob, zdvihacích zařízení a routerů. Služby po celé ČR. Zajišťujeme náhradní plnění povinnosti zaměstnávat osoby se zdravotním postižením.

CIVOP s.r.o.

Nabízíme služby outsourcingu bezpečnost práce, požární ochrana, zpracování dokumentace, školení BOZP PO, řešíme školení (jeřábník, obsluha VZV, tlakové nádoby, první pomoc, elektro atd.), koordinátor BOZP, poradenství OHSAS, revize PHP.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.