MEDIAP, spol. s r.o.

Loretánské náměstí 109/3, Praha 1, Hradčany, 11800
Hlavní město Praha

- blistrování (Alu/PVC, PP/PVC), značení blistru č. šarže a exp. - rozplňování do plastových/skleněných lékovek včetně možnosti navaření hliníkové membrány na hrdlo lékovky pomocí indukční hlavy, strojní etiketování lékovek, značení lékovek č. šarže a exp. - plnění do sáčků, značení sáčků č. šarže a exp. - úpravy a opravy chybného či nedostatečného textu na příbalovém letáku či sekundárním obalu léčivého přípravku (tisk pomocí injektu nebo přelepení etiketou s požadovaným textem; doplnění EAN kódu etiketou nebo vytištění nového EAN kódu; tisk č. šarže a exp.; výměna letáku; výměna skládačky; odsouhlasené opravy na primárním obalu bez jeho porušení; doplnění etikety s Braillovým textem na skládačku; tisk a výroba letáků, etiket a skládaček včetně grafické přípravy) - finalizace léčivého přípravku dodaného v primárním obalu (balení blistrů, lahviček, lékovek aj. s letákem do sekundárního obalu včetně tisku letáku a výroby sekundárního obalu - obdobné úpravy pro doplňky stravy, zdravotnické prostředky, léčebnou kosmetiku a další zdravotnický sortiment - označování vzorků léčivých přípravků nápisem „Neprodejný vzorek“, příprava reklamních vzorků pro lékaře (dotisk textu nebo nalepení etikety „Neprodejný vzorek“) - přebalování hodnocených léčivých přípravků (za účelem klinického zkoušení) - úpravy vyžadované pro souběžný dovoz a vývoz léčivého přípravku v rámci EU - výroba léčivých přípravků v rozsahu dovoz léčivých přípravků ze třetích zemí - komplexní dopravně logistické služby „just-in-time“ v oblasti skladování a distribuce léčiv a dalšího zdravotnického sortimentu do zemí střední a východní Evropy - výroba potravinových dávek s dlouhou dobou trvanlivosti - výroba bojovych dávek potravin

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

SINFO, spol. s r.o.

Matrace, pěnové části pro sedací nábytek, molitan, polyetylen, obalový materiál, fixace, konstruované obaly, pěnové výplně kufrů, transportní obaly, ochranné matrace, vybavení lyžařských areálů, dětský pěnový nábytek, 3D obaly, zvuková izolace.

Juta, a.s.

Společnost Juta, a.s. se sídlem v Dvůr Králové n. L. je významným výrobcem širokého sortimentu produktů pro stavebnictví, zemědělství, obaly a technické účely. Specializuje se také na výrobu umělého trávníku JUTAgrass pro sportovní plochy, fotbalová hřiště, zahrady, balkony a terasy. S dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oboru jsme spolehlivým partnerem pro vaše projekty a potřeby.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.