Zdeněk Břeň - NEMESIS

tř. Svornosti 894/50, Olomouc - Nová Ulice, 77900
Olomoucký kraj

Společnost NEMESIS se zabývá vzdělávací a trenérskou činností v tématech, která ovlivňují profesní i osobní rozvoj ředitelů společností, manažerů, obchodníků, ale i čerstvých absolventů středních a vysokých škol. Naše společnost čerpá z více než 15-ti letých zkušeností našich lektorů v oblasti řízení firem, vedení obchodních týmů a skupin a vytváření strategických projektů v praxi. Naše působení a aktivity jsou směřovány ke středním a menším společnostem v obchodní sféře a k pomoci v jejich rozvoji. Zabýváme se tvorbou tematických vzdělávacích projektů, otevřených kurzů a stejně tak jsme připraveni našim klientům poradit v řízení, profesní kvalitě zaměstnanců a strategickém rozvoji společnosti. Cíl společnosti Zdeněk Břeň - NEMESIS Rozvoj osobnosti a dovedností našich klientů Naše cílová skupina klientů: - ředitelé společností - obchodní a marketingoví ředitelé společností - vedoucí manažeři oddělení - obchodníci, obchodní zástupci a jednatelé - absolventi středních a vysokých škol před nástupem do zaměstnání Vize NEMESIS Být partnerem v rozvoji potenciálu svých klientů v jejich profesním životě… Logo NEMESIS Barvy loga naší společnosti jsou součástí našich materiálů a prezentací připravovaných pro naše klienty a jeho místo na trhu stále budujeme.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

M.C.TRITON, spol. s r.o.

Řídíme nebo pomáháme s řízením firem a úřadů ve veřejném sektoru. Manažerské poradenství, vzdělávání a interní management.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.