LESUNION a.s.

K Myslivně 26, Libochovice - Poplze, 41117
Česká Republika

Prodej a výroba okrasných dřevin, alejových stromů, trvalek a ost. dřevin a jehličin. Projekce, realizace a údržba zahrad, údržba měst. zeleně, zhotovení závlahy, jezírka, frézování pařezů, drobné stavební úpravy, zprostředkování odlovu bažantí zvěře.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Pavel Mošna

Pavel Mošna se sídlem v Planá je specializovaný na krajinářské, parkové a zahradní úpravy. Nabízíme návrhy a realizaci zahrad, prodej zahradnických potřeb, údržbu zahrady, výsadbu a sadbu rostlin, včetně živých plotů. Také se zabýváme ořezem stromů a prodejem stromů, keřů, ovoce a zeleniny. Naše služby zahrnují prořezávání stromů a keřů, sekání trávy a další zahradnické práce.

Stanislav Volavka

Jsme zahradnická firma, která nabízí kompletní služby v oblasti zahradnictví. Zabýváme se realizací zahrad, od první prohlídky terénu, přes konzultaci, vytvoření návrhu, samotnou výsadbu, až po celkovou údržbu zahrady i s jejich následnou údržbou.

LUKO - trávníky s.r.o.

Realizujeme sportovní plochy, dále rekonstrukce travnatých hřišť, regenerace a ošetřování trávníků, travní koberce. Nabízíme speciální travní hnojiva, travní osiva, automatické závlahové systémy, sportovní plochy s povrchy III. generace,víceúčelová hřiště, umělé povrchy a sportovní povrchy.

Jindřich Kněbort

Vesec č.p. 61, Mírová pod Kozákovem, 51101

Zdeněk Růžička

Firma se zabývá : sečení luk na seno, sekáni trávy, keře prostřihování, kácení stromů, zahradnická činnost, realizaci zahrad, výkopové práce, mulčování, terénní úpravy

ZAHRADY-NEJGARDEN.CZ

Naše firma nabízí komplexní služby v oblasti péče o zahradu: instalaci automatických zavlažovacích systémů, zakládání nových zahrad či rekonstrukci vzrostlých zahrad, průběžnou údržbu zahrad,péči o trávník.

Petr Malenčuk

Nabízíme vám kompletní údržbu zeleně a komunikací po celý rok - zajištění zimní údržby chodníků v areálů firem, obcí, měst a obchodních center, kde jsme schopni v krátkých časových lhůtách provést kompletní zásah od ručního odstranění sněhu z chodníků, vstupů do budov, úklid chodníků atd.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.