XANADU a.s.

Žirovnická 2389, Praha 10, 10600
Hlavní město Praha

Jsme ryze česká akciová společnost působící v oboru informačních a komunikačních technologií, která byla založena již v roce 1991 pod názvem CAD Studio. V minulých 25 letech firma prošla různými vývojovými etapami až do současné velikosti s ročním obratem přes 290 mil. Kč a téměř 50 zaměstnanci. Jsme partnerem především středně velkých a větších firemních zákazníků a organizací z oblasti státní správy, samosprávy a školství. Od svého vzniku se orientujeme na dodávky celých řešení a nikoli pouze na dodávky HW a SW aplikací. Na počátku jsme se koncentrovali na řešení pro projektanty a konstruktéry (HW a SW pro CAD/CAM a GIS), později jsme naše portfolio doplnili o oblast IT infrastruktury. Do současné podoby se firma vyvinula jak přirozeným růstem, tak i díky akvizicím dalších českých firem z oboru IT.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Sprinx Systems, a.s.

Údolní 212/1, Praha 4 - Braník, 14700

P.V.A. systems, s.r.o.

Nabízíme pokladní systémy včetně řešení prodeje z váhy. Systém komunikuje s EET. B.O.S.S. Enterprise - systém centrálního řízení obchodních řetězců vybudovaný na platformě Java EE - řešení pro velkoobchody a maloobchody. Systémy datových skladů a Business Intelligence.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.