Lesní chata penzion-restaurant

Bedřichov 28, Bedřichov, 46812
Liberecký kraj

Nově zrenovovaná restaurace a penzion Lesní Chata se nachází v centru Bedřichova, přímo nad stadionem, kde se každoročně zahajuje zimní a letní Jizerská padesátka. Lesní chata má více jak stoletou historii a je klasickou dřevěnou horskou chatou. Nabízíme ubytování v útulných pokojích s kompletním sociálním zařízením nebo levnější pokoje s umyvadlem, kde je příslušenství odděleně na chodbě, vše nově vybudované. Restaurace Lesní chaty s nevšedním designem pro více jak 90 osob nabízí velkoplošnou projekcí sportovních přenosů a velkou venkovní terasu s nádherným výhledem do údolí. Nabízíme kvalitní českou a vegetariánskou kuchyni, velký výběr alkoholických, nealkoholických a míchaných nápojů, kvalitní moravská a zahraniční vína, která si můžete vychutnat v naší kamnenné vinotéce. K ubytovacím službám poskytujeme nejen snídaně, ale i polopenze a plnoupenzi. Celý penzion je nekuřácký. U Lesní chaty se nachází bežecké a sjezdové tratě, cyklostezky, pěší trasy, tenisové kurty, přehrada a letní koupaliště. Velké dětské venkovní hřiště s trampolínami (průměr 5m) ! a další atrakce oceníte především v letním období. V zimním období především děti ocení ideální svah na bezpečné bobování a sáňkování, který je v těsné blízkosti.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Božena Malinová

Jsme malý penzionek v malebné obci Pavlov, pod Pálavskými vrchy. Naleznete zde vše co potřebujete: kuchyňku, bazén, parkoviště na kola, BAR, grill. Můžete do sytosti užít výlety (pěšky, na kole, autem, autobusem, lodí) po krásném okolí - Pálava, Lednice, Archeopark Pavlov, Valtice aj.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.