DTS VRBENSKÝ, a.s.

Souš čp.7, MOST, 43403
Česká Republika

Sanační a rekultivační práce, odstraňování ekologických zátěží, nakládání s nebezpečnými odpady, provádění staveb, jejich změn a odstraňování, vodohospodářské stavby, komplexní nákladní autodoprava, zemní práce, pronájem a servis motorových vozidel a stavebních strojů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

ZISTAV, s.r.o.

Společnost ZISTAV, s.r.o. se sídlem v Karlových Varech - Staré Role je stavební firma specializující se na komplexní stavební činnost. Naše služby zahrnují rekonstrukce objektů, novostavby všech typů budov, zemní práce, inženýrské sítě, vodovody a kanalizace. S dlouholetou zkušeností a profesionálním přístupem jsme schopni splnit požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

KAMPA-MARYNKA s.r.o.

Provádíme demolice staveb, zemní a výkopové práce, opevnění vodních koryt těžkým závozem, skrývky zeminy. Zabýváme se rovněž stavbou opěrných zdí. Realizace dopravních staveb, komunikací, dále pozemní stavby. Zajistíme stavby rodinných domů, zpevněných plotů, zámkových dlažeb i zahradních pergol.

OCHRANA - DŘEVA s.r.o.

Zachraňujeme stavby a jejich konstrukce, likvidujeme dřevokazný hmyz a dřevokazné houby. Děláme sanace vlhkého zdiva. Našim cílem je poskytovat kompletní služby. Využíváme nejnovější prověřené technologie pro likvidaci škůdců dřeva a sanaci vlhkého zdiva.

Zdeněk Růžička

Firma se zabývá : sečení luk na seno, sekáni trávy, keře prostřihování, kácení stromů, zahradnická činnost, realizaci zahrad, výkopové práce, mulčování, terénní úpravy

Miroslav Digaňa

Provozujeme nákladní přepravu do 3,5 t, čistíme interiér vozu, obnovíme lak vašeho vozidla.

ELITT stavební s.r.o.

Firma se zabývá kompletním stavebnictvím, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností kdy působí v Praze a Středočeském kraji.

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

Jindřich Kněbort

Vesec č.p. 61, Mírová pod Kozákovem, 51101

DOMOV MJ s.r.o.

Dřevostavby na klíč, na míru. Přístavby k dřevěným i zděným domům. Finanční poradenství ohledně realizace domů, projekty, vyřízení technické dokumentace.

STAVEBNICTVÍ JOSEF BAČA s.r.o.

Jsme malá stavební firma. Specializujeme se na výstavbu rodinných domů na klíč, zateplování staveb, rekonstrukce bytových jednotek a ucelené dodávky stavebních prací.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.