Miloš Říha

Pražská 790, Dobřichovice, 25229
Středočeský kraj

Firma Říha - řezivo nabízí sušené truhlářské řezivo (SM, BO, DB, BK, JV, JS, OL, TR, TO, HB), euro hranole fix, cink ( DB, BO, SM, MERANTI), stavební řezivo (úprava na míru, hoblování, řezání), exotické řezivo, střešní latě, obkladové a podlahové palubky, spárovka (SM, BO, DB, BK v různých velikostech a sílách), OSB desky (dřevo štěpkové desky Kronopol), ruční, elektrické nářadí včetně příslušenství a záručního servisu firem - Festool, Schneider, Narex, Protool, Bosch, Metabo, nástroje (okružní pily, profilové frézy do spodních fréz, hoblovací nože, stopkové frézy, vrtáky), broušení zajištěno u firmy Ake, kování (zámky, závěsy, vrchní kování a další), brusivo HERMES (do ručního a elektrického nářadí, role, nekonečné pásy, brusivo pro ruční dobrušování), spojovací a upevňovací systémy Fischer, laky, lazury a mořidla (Milesi, Remmers), tmely (Soudal, Clou), lepidla (Rakoll), ochrana dřeva (impregnační látky Lignofix).

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

TESAŘI CZ s.r.o.

Provádíme profesionální demontáže, demolice, ale i výměny veškerých dřevěných tesařských částí domů a objektů, jako jsou: střešní krovní konstrukce, podlahové a stropní trámové konstrukce, podlahová prkna, dřevěné prkenné opláštění domů ze sluncem opálených prken

OCHRANA - DŘEVA s.r.o.

Zachraňujeme stavby a jejich konstrukce, likvidujeme dřevokazný hmyz a dřevokazné houby. Děláme sanace vlhkého zdiva. Našim cílem je poskytovat kompletní služby. Využíváme nejnovější prověřené technologie pro likvidaci škůdců dřeva a sanaci vlhkého zdiva.

MP Holding, a.s.

Pro všechny majitele lesů nabízíme kompletní lesnický servis zahrnující poradenskou a konzultační činnost. Mimo správu vlastního lesního hospodářského celku obhospodařujeme rovněž několik menších lesních celků ve vlastnictví privátních osob a obcí. Pro fyzické i právnické osoby nabízíme služby našeho samostatného geodeta.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.