Ing. Martin König

náměstí Hrdinů 523, Staré Město, 68603
Zlínský kraj

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

ZAHRADY-NEJGARDEN.CZ

Naše firma nabízí komplexní služby v oblasti péče o zahradu: instalaci automatických zavlažovacích systémů, zakládání nových zahrad či rekonstrukci vzrostlých zahrad, průběžnou údržbu zahrad,péči o trávník.

Innovative Design, s.r.o.

Specializujeme se na kompletní realizace staveb a interiérů od návrhu až po samotnou realizaci. Od první společné myšlenky až po dokonalý, vybavený a plně funkční interiér. Firma se zabývá návrhy a realizací staveb, interiérů, výrobou nábytku, rekonstrukcemi, dodáním kompletního vybavení (vestavěné skříně, kuchyně apod.) Působíme po celé České republice.

L.N.O., s.r.o.

Maříkova 1899/1, Brno - Řečkovice, 62100

Ing. Jana Kurzová

Nabízím architektonickou činnost: zajišťuji stavební projekty na rodinné domy, projekty na rekonstrukce, projekty na přístavby a veškeré projekty potřebné k realizaci, jsem schopná zajistit.

CIVOP s.r.o.

Nabízíme služby outsourcingu bezpečnost práce, požární ochrana, zpracování dokumentace, školení BOZP PO, řešíme školení (jeřábník, obsluha VZV, tlakové nádoby, první pomoc, elektro atd.), koordinátor BOZP, poradenství OHSAS, revize PHP.

ATELIER KUNC architects, s.r.o.

Zabýváme se komplexním řešením komerčních i soukromých staveb, rodinných domů, interiérů a jejich realizací, na klíč pro naše klienty. Navrhujeme a realizujeme atypické výstavní expozice.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.