RANCO CZ sro.

Vrchlického 185, Bystré, 56992
Česká Republika

CNC obrábění: - pětiosé frézování,HERMLE C 250U - soustružení- "C,Y osa, protivřeteno, podavač, MAZAK -3D měření,MITUTOYO

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

DIMER, spol. s r.o.

DIMER je jedním z největších českých výrobců a dodavatelů těsnění, těsnících prvků a komponentů. Jsme dodavatel s nejširším sortimentem těsnění jak co do tvarů, typů, profilů, tak co do materiálového provedení abychom optimálně vyřešili a dokonale uspokojili vaše potřeby pro podmínky konkrétní aplikace. Náš sortiment obsahuje těsnění pro hydrauliku, pneumatiku, strojní celky, potrubní systémy, čerpadla, agregáty, přírubové spoje, mechanické ucpávky, plochá těsnění, kroužky, gufera, atd. atd.

KRÁLOVOPOLSKÁ STEEL, s.r.o.

Křižíkova 2989/68a, Brno - Královo Pole, 61200

SOREX s.r.o.

Společnost SOREX s.r.o. se sídlem v Hostomicích je specializovaná firma na poskytování služeb v oblasti klimatizace, vzduchotechniky a tepelných čerpadel. Nabízíme kompletní servis klimatizací včetně montáže, projektování a měření a regulace systémů. Nejenže se zaměřujeme na bytovou a kancelářskou klimatizaci, ale také na instalaci a údržbu tepelných čerpadel. Dále zajišťujeme servis a údržbu vzduchotechnických systémů. S našimi zkušenostmi a odborným týmem jsme schopni poskytnout profesionální a spolehlivé služby v oblasti klimatizace a tepelných čerpadel."

AP nástrojárna s.r.o.

Kopanická 325, Vizovice, 76312

David Kirš

Měnín 480, Měnín, 66457

K.O.S.- plastic, spol. s r.o.

Zabýváme se prodejem bezúdržbových plastových profilů (využitelných na oplocení, pergoly, lavičky), tyčkových plotů, plastových zatravňovacích dlaždic, obrubníků, záhonových chodníků a dalších plastových výrobků. Od roku 2014 jsme rozšířili předmět své činnosti o montáž plastových plotů včetně souvisejících zámečnických a stavebních prací. Dalším předmětem naší činnosti je přeprava zboží pomocí nákladních automobilů MAN s hydraulickým čelem a DAF o ložné délce 8,5m

Wonky s.r.o.

Provádíme mobilní obrábění a služby ve strojírenství. Zabýváme se obráběním železa a plastů dle výkresové dokumentace a to včetně atypických rozměrů.

EKONA, spol. s r.o.

Vyrábíme a dodáváme biologické čistírny odpadních vod,septiky,zemní filtry,splaškové jímky, plastové nádrže,vodoměrné a čerpací šachty,odlučovače lehkých kapalin a tuků,čistírny průmyslových odpadních vod,skimmerový sběrač ropných látek Ropák, spádová a scezovací síta,trubní rozvody,lapoly,žumpy,čerpací techniku,kontrolní šachty,kompostovací toalety.Projektujeme a navrhujeme způsoby čištění odpadních i průmyslových vod.Provádí rekonstrukce a opravy ČOV, záruční i pozáruční servis zařízení.

P & V Elektronic, s.r.o.

Jsme společnost se zaměřením na výrobu vinutých a mechanických dílů, jejichž hlavní uplatnění se nachází v elektronice a elektrotechnice. Disponujeme moderním vybavením jak v oblasti technologie navíjení, tak v oblasti strojního obrábění. Celá ČR.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.