V.Radoň a spol. Strojírna Velim, v.o.s.

ul. 1. máje 466, Velim, 28101
Česká Republika

Strojní obrábění (frézování, soustružení, broušení). Stavební doplňkové konstrukce, ocelové konstrukce. Zahradní nábytek, náhradní díly strojní povahy. Drátěný program, stožáry veřejného osvětlení, svařování . Speciální svařečské práce (navařování tvrdokovem). Vestavby do užitkových automobilů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Zdeněk Matyšek

Společnost Zdeněk Matyšek se sídlem v Miroslavi se specializuje na širokou škálu stavebních služeb a výrobků. Nabízíme řešení pro zimní zahrady, bazénové haly, atypické konstrukce a různé typy zasklení včetně prosklených stěn, výloh a světlíků. Poskytujeme výměnu skel, realizace zasklených teras, pergol a přístřešků, stejně jako prosklené fasády, okna a dveře z různých materiálů. Naše hliníkové konstrukce, ocelové rošty a pororošty jsou ideální pro schodnice a lávky. S naší odborností a kvalitními materiály vám pomůžeme vytvořit funkční a esteticky příjemné prostory.

Inoxglass s.r.o.

Sedlnice č. 278, Sedlnice, 74256

Milan Kovář

Nabízím garážová a průmyslová vrata, pohony bran, garáží i průmyslových vrat. Prodávám automatické závory, těsnící límce, vyrovnávací můstky a komponenty.

David Kirš

Měnín 480, Měnín, 66457

RB Delivery Work s.r.o.

Profesionální služby na míru Naše firma se zabývá vlastní kovovýrobou, zámečnictvím a sváření. Dále zabezpečujeme servis pro malé, velké firmy, ale i pro soukromé osoby. Vše je prováděno kvalifikovanými profesemi jako jsou svářeči, zámečníci, elektro mechanici, údržba a montáže.

FORTELTEAM s.r.o.

Lidická 700/19, Brno - Veveří, 60200

Wonky s.r.o.

Varšavská 715/36, Praha 2, Vinohrady, 12000

Daniel Dobš

Společnost Daniel Dobš se sídlem v PRAHA 912 - DOLNÍ POČERNICE je specializovaná firma, která se zabývá výrobou a prodejem nábytku, židlí, sedaček a stolů. V naší široké nabídce naleznete také elegantní kovový nábytek, který se hodí do moderního prostředí. Jsme odborníky na garažové brány a provádíme i zámečnické práce. Sledujeme nejnovější trendy a poskytujeme špičkovou kvalitu produktů a služeb.

PELLAMONT s.r.o.

Spojovací 559, Milovice - Mladá, 28924

Půjčovna Macek s.r.o.

Jsme firma, která se zabývá půjčováním profesionálních strojů a nástrojů a výrobou zámečnických produktů.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.