BLABLA VRATA s.r.o.

40.pluku 1357, Valašské Meziříčí, 75701
Zlínský kraj

Dodávka a motáže garážových a průmyslových sekčních, výklopných a rolovacích vrat výrobců Kružík, Lomax, Hörmann. Dodávka a montáže automatických vjezdových bran posuvné-samonosné, křídlové. Pohony značky Beninca, Came, Marantec. Servis garážových vrat a bran různých výrobců a značek.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Ing. František Iša, - DIRAKO

Nabízíme kvalitní služby a komplexní řešení pro oblast ochranných pracovních pomůcek, pracovních oděvů a obuvi.

Milan Kovář

Nabízím garážová a průmyslová vrata, pohony bran, garáží i průmyslových vrat. Prodávám automatické závory, těsnící límce, vyrovnávací můstky a komponenty.

OMNIASPORT s.r.o.

Zabýváme se výrobou sportovních oděvů. Veškeré oblečení, které si zákazník objedná, je vyráběno v našem výrobním závodě o rozloze 1000 m? ve Svitavách. K produkci zboží používáme pouze evropské certifikované materiály. Přijďte si vybrat něco pěkného na sebe do naší moderní kamenné prodejny ve Svitavách.

Zdeněk Matyšek

Výroba a montáž zimních zahrad, bazénových hal, atypických konstrukcí, hliníkových oken a dveří. Montáž stínících markýz. Výměny poškozených skel, servis okenních kování.

VAZA s.r.o.

Kubelíkova 1224/42, Praha 3 - Žižkov, 13000

Jiří Eliáš

Heřmaničky 90, Heřmaničky, 25789

Milan Smolný

Oráčov 157, Oráčov, 27032

Dooristik s.r.o.

Zabýváme se montáží a prodejem garážových vrat, zakázkovou výrobou vjezdových bran včetně pohonů, dále montáží a servisem plastových oken a dveří, stínící techniky, dále exteriérové i interiérové žaluzie, rolety a markýzy. Provádíme kompletní provedení domovních elektroinstalací a telekomunikací. Pardubicky, Královohradecký a Olomoucký kraj

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.