BATERIE CENTRUM, s.r.o.

Michálkovická 2031/109c, Ostrava, Slezská Ostrava, 71000
Moravskoslezský kraj

Firmu jsme založili v roce 1996 a o tři roky později jsme začali vyrábět vlastní značky baterií. Sídlíme v Ostravě, kde se staráme o rozvoz zboží a jeho kontrolu. Vyrábíme designové kousky, kvalitní osvětlení a nové zdroje nabíjení. Zaměřujeme se na Velkoobchod. Našimi zákazníky jsou významné obchodní řetězce, jako je COOP, Merkury market, Kaufland, Baumax, UNI Hobby. Úsporně osvětlujeme interiér našimi značkami BC LUX a BC Trixline. Šetříme vám energii a zajišťujeme dlouhou životnost vybraných svítidel. Snažíme se zútulnit vaše domovy. Vytváříme pro vás dekorativní osvětlení do pokojů i na zahradu. Jednoduše chceme, aby vás bylo vidět. Kromě vlastních značek u nás naleznete i produkty firem GP, Philips, Varta, Panasonic, Rayovac, Duarcell a Maxell. Inspiraci nalézáme v Edisonovi, proto jsme vytvořili kolekci žárovek v retro stylu. A stejně jako on hledáme nové zdroje osvětlení. Využíváme solární napájení pro okrasné svítilny nebo vánoční řetězy. Nesoustředíme se jen na běžné osvětlení, vytváříme outdoorové kolekce pro cyklisty, potápěče, běžce a chodce. Soustředíme se na vaše venkovní aktivity a chráníme vás pomocí reflexního osvětlení a přírodních repelentů. Jak je vidět, Baterie centrum už není jen o bateriích. V současné době máme skladem přes 800 položek různých kategorií a nabídku stále rozšiřujeme.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

OES s.r.o.

Provedeme technické práce, realizaci silových elektroinstalací a osvětlovací techniky průmyslového i bytového charakteru. Nabízíme prodej, montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel. Zrealizujeme požární signalizaci ( EPS),zabezpečovací systémy (EZS),digitální i analogové vstupní audio a video systémy. Provedeme dodávku instalaci solárních teplovodních i fotovoltalických panelů, zajistíme i zapojíme požadované spotřebiče. Dodáváme světelné zdroje a svítidla.

Ing. František Iša, - DIRAKO

Nabízíme kvalitní služby a komplexní řešení pro oblast ochranných pracovních pomůcek, pracovních oděvů a obuvi.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.