Model Plast s.r.o.

Stéblová 34, Stéblová 34, 53345
Pardubický kraj

Firma Model Plast, spol. s r.o. se zabývá zpracováním plastů, recyklací plastových odpadů, těžbou a prodejem přírodních, labských písků. Dále vyrábíme a prodáváme vytlačované profily EVERWOOD (věčné dřevo) na bázi plastu, odolné vůči vodě, soli a povětrnostním podmínkám. Tyto profily mají široké použití v interiérech i exteriérech jako náhrada tvrdého dřeva. Jsou vhodné na obklady domků i chat, garážových vrat, pro výrobu zahradního nábytku, laviček, madel, prahů, vnitřních okenních parapetů, lišt apod. Nosným programem společnosti je recyklace odpadních plastů a to zejména PS, HIPS, PVC, PE. Tyto plasty jsou dále zpracovávány a to: PS + HIPS na výrobu profilů everwood (věčné dřevo). Tyto profily se používají jako náhrada tvrdých, ušlechtilých dřev, všude tam, kde přírodní dřevo trpí nepříznivými, povětrnostními podmínkami. Základní tvárnice - bednící dílce jsou prefabrikáty určené pro konstrukci základového a suterénního zdiva, kde jsou kladeny vysoké nároky na pevnost. Při použití těchto tvárnic odpadá tradiční bednění a dílce jsou konstruovány tak, aby umožnili snadné a stabilní uložení ocelové výztuže před konečnou betonáží.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

SINFO, spol. s r.o.

Matrace, pěnové části pro sedací nábytek, molitan, polyetylen, obalový materiál, fixace, konstruované obaly, pěnové výplně kufrů, transportní obaly, ochranné matrace, vybavení lyžařských areálů, dětský pěnový nábytek, 3D obaly, zvuková izolace.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.