Valašské lesotechnické meliorace a. s.

Krhová 441, Valašské Meziříčí, 75663
Zlínský kraj

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

VIP Bazény s.r.o.

Vyrábíme a prodáváme sklolaminátové bazény – kruhové, obdélníkové, oválné. Dodáváme i zastřešení, technologii bazénů, filtrace a zajišťujeme bazény i tzv. na klíč. Dále vyrábíme, skluzavky, skokanská prkna. V naší nabídce najdete zastřešení pro průmyslové objekty, polaminování, krycí prvky, zakázkové práce.

EKONA, spol. s r.o.

Vyrábíme a dodáváme biologické čistírny odpadních vod,septiky,zemní filtry,splaškové jímky, plastové nádrže,vodoměrné a čerpací šachty,odlučovače lehkých kapalin a tuků,čistírny průmyslových odpadních vod,skimmerový sběrač ropných látek Ropák, spádová a scezovací síta,trubní rozvody,lapoly,žumpy,čerpací techniku,kontrolní šachty,kompostovací toalety.Projektujeme a navrhujeme způsoby čištění odpadních i průmyslových vod.Provádí rekonstrukce a opravy ČOV, záruční i pozáruční servis zařízení.

Lesostavby Třeboň a.s.

Mezi hlavní náplně naší společnosti Lesostavby Třeboň a.s. patří: výstavba komunikací – od lesních cest až k silnicím, náročné ekologické stavby – revitalizace vodních toků, vodohospodářské stavby – výstavbu a rekonstrukce rybníků, vodních toků, čistíren odpadních vod, vodovodů a kanalizace bytová výstavba

SYTYS.cz s.r.o.

Realizujeme výstavbu a rekonstrukci silnic,parkovišť,chodníků a dalších zpevněných ploch, cyklostezek,polních a lesních cest,zemní práce a terénní úpravy revitalizace městských parků, ulic, náměstí.Výstavba, rekonstrukce vodovodních a kanalizačních sítí měst a obcí vč. přípojek, protipovodňová opatření, hydrotechnické stavby, úprava koryt vodních toků provádění betonových monolitických konstrukcí, inženýrských objektů, zdí a retenčních nádrží, pozemní stavitelství – občanské a průmyslové stavby

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.