PD MONT s.r.o.

Dlouhá Lhota 10, Dlouhá Lhota, 29405
Česká Republika

Společnost PD MONT s.r.o. se sídlem v Dlouhá Lhota je specialistou na výrobu ocelových konstrukcí, jednoduchých strojů, hal, stožárů a palet. Provádí montáže průmyslové klimatizace, mechanické zabezpečovací techniky a sváření a výrobu z nerezových ocelí. Dále se zaměřuje na kovářské práce a nástřihy plechů různých formátů. S dlouholetou zkušeností a kvalifikovaným týmem zajišťuje společnost PD MONT s.r.o. kvalitní a spolehlivé služby pro své zákazníky.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Vladimír Tomanec

Provádíme dodávku, montáž a servis klimatizační techniky pro provozovny, kanceláře, rodinné domy a bytové jednotky. Rovněž provádíme montáž a servis tepelných čerpadel. Nabízíme servis plynových kotlů, servis kondenzačních kotlů, servis elektrokotlů. Montáž plynových kotlů, montáž kondenzačních kotlů, montáž elektrokotlů, montáž kaskádové kotelny. Rovněž dodáváme systémy měření a regulace.

TZB TECHNOLOGY s.r.o.

Provádíme dodávky a montáže vzduchotechnických a klimatizačních zařízení v kancelářských komplexech, obchodních a nákupních centrech, průmyslových objektech, veřejnoprávních prostorách, občanské výstavbě.Tyto dodávky provádíme tzv. „na klíč“ včetně dodávky a montáže MaR těchto zařízení, oživení, uvedení do provozu a zaučení obsluhy před uvedením do provozu.

Michal Vávra

Nabízím zámečnické práce a kovoobrábění.

Radek Krč

Koudelov 43, Vrdy, 28601

KRÁLOVOPOLSKÁ STEEL, s.r.o.

Křižíkova 2989/68a, Brno - Královo Pole, 61200

CHARVÁT CTS a.s.

Společnost CHARVÁT CTS a.s. se specializuje na špičkové strojírenské výrobky, zejména na nástavby nákladních a užitkových automobilů, stroje a zařízení pro zemědělce, armádu i ostatní zákazníky. Nabízíme široký sortiment jednoramenných, dvouramenných a traktorových nosičů kontejnerů, stejně jako montáž všech typů mechanismů na podvozky nákladních automobilů a návěsů. Sídlo společnosti se nachází v Okřínku.

BSR-Technology Systems s.r.o.

Holečkova 789/49, Praha 5 - Smíchov, 15000

AP nástrojárna s.r.o.

Kopanická 325, Vizovice, 76312

RB Delivery Work s.r.o.

Kovovýroba, zámečnictví, závěsy na přístrojové desky, svařování konstrukcí, svařování dopravníků.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.