ev. č. 2272 Alena Krejčová

Kvítková 4703, Zlín, 76001
Zlínský kraj

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

AFT s.r.o.

Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování personální a mzdové agendy, zpracování daňových přiznání, daňové poradenství a audit a zpracování finanční analýzy a podkladů k žádostem o financování. Praha a Středočeský kraj.

Taťana Kučerová

U Panelárny 602/11, Olomouc - Chválkovice, 77900

Kateřina Pitrmanová

Oldřicha Nového 830, Velké Přílepy, 25264

BI ZONES, s.r.o.

Společnost BI ZONES, s.r.o. se sídlem v Příbram - Příbram IV je specializovanou firmou poskytující účetní služby a podporu pro živnostníky (OSVČ). S našimi profesionálními a zkušenými účetními týmy Vám pomůžeme s veškerými finančními a daňovými záležitostmi, aby se Vaše podnikání mohlo soustředit na své jádrové aktivity. Díky našim službám se můžete spolehnout na kvalitní a precizní vedení účetnictví a dodržování všech daňových povinností. S důrazem na individuální přístup a flexibilitu se snažíme poskytovat našim klientům právní, daňovou a obchodní podporu na nejvyšší úrovni.

TH.data a.s.

Nabízíme komplexní servis ve finanční, účetní, daňové a mzdové oblasti pro podnikatelské i nepodnikatelské subjekty, tuzemské i zahraniční. Poskytované služby provádíme v rozsahu a šíři odpovídající všem potřebám a požadavkům klientů od řešení aktuálních jednotlivých záležitostí po kompletní outsourcing dané oblasti. Díky našim znalostem, dovednostem a flexibilitě, pomáháme klientům snížit náklady, zvýšit výkonnost firmy a dosahovat stanovených cílů. S

Ing. Bohumír Maceška

Komenského 29, Letohrad, 56151

Easy Tax & Advisory s.r.o.

Společnost vznikla v září 2015, kdy byla založena majitelem firmy, který se již více něž 10 let pohybuje v oblasti účetnictví a daní. Poskytujeme účetní a daňové poradenství, a vedení on-line účetnictví. Svým klientům připravíme vždy řešení na míru.

SARY OFFICE s.r.o.

Naše firma nabízí vedení účetnictví pro firmy i živnostníky.

M.C.TRITON, spol. s r.o.

Řídíme nebo pomáháme s řízením firem a úřadů ve veřejném sektoru. Manažerské poradenství, vzdělávání a interní management.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.