Marie Zářecká - Statek U svatého Jána

Kunvald 137, Kunvald, 56181
Pardubický kraj

PENSION STATEK U SVATÉHO JÁNA. AGROTURISTIKA, KUNVALD V ČECHÁCH, ORLICKÉ HORY. Jízda na koni. Prohlídku hospodářských zvířat, v případě zájmu dojení, poklízení apod. Grilování na zahradním grilu (kuřata). Posezení ve sklípku v letním období. Tenisový kurt (volejbal, nohejbal aj.) pro ubytované zdarma. Půjčování horských kol, dětské hřiště. V létě koupání na místním koupališti (500 m) nebo na Pastvinské údolní přehradě (5 km). Koupaliště s tobogánem 6 km (Žamberk). Prohlídka domku "Na sboru", místa založení Jednoty bratrské. K podzimu sběr hub a v létě sběr borůvek. V zimě lyžařský vlek přímo u statku. Běžecké tratě v blízkém okolí. Pro náročné dlouhé sjezdovky (až 1 500 m) v Říčkách v Orlických horách (13 km). Kluziště (pro ubytované v ceně).

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Božena Malinová

Jsme malý penzionek v malebné obci Pavlov, pod Pálavskými vrchy. Naleznete zde vše co potřebujete: kuchyňku, bazén, parkoviště na kola, BAR, grill. Můžete do sytosti užít výlety (pěšky, na kole, autem, autobusem, lodí) po krásném okolí - Pálava, Lednice, Archeopark Pavlov, Valtice aj.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.