ZemanCar, rent a car s.r.o.

Rybníčky 27, Nový Jičín, 74101
Moravskoslezský kraj

Pronájmem osobních i nákladních vozů do 3,5t. Nabízíme všechny druhy automobilů značky Škoda a Ford dle požadavků pronajimatele. Poskytujeme krátkodobé i dlouhodobé pronájmy soukromým i firemním zákazníkům, zabezpečování vnitropodnikových doprav formou dlouhodobého pronájmu vozidel, operativní leasing. Autoservis téměř všech druhů značek vozidel (běžný servis, diagnostika, test motoru, emise, geometrie, seřizování světel, montáž bezpečnostních zámků řazení Defend a Construct, bezplatná výměna skel, pískování oken, aj.), pneuservis (pneuservisní práce, prodej nových pneu, disků a alu kol), ruční mytí vozidel, odtahová služba (nonstop odtah pro vozidla do 3t), náhradní vozidelo (možnost zdarma náhradního vozidla při opravě vozidla v autoservise ZemanCar).vozidlo, odtahová služba.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Miroslav Digaňa

Provozujeme nákladní přepravu do 3,5 t, čistíme interiér vozu, obnovíme lak vašeho vozidla.

Milan Nadrchal

Luční 823, Hovorčovice, 25064

Přerost a Švorc - auto, s.r.o.

Prodej nových i ojetých vozů značky ŠKODA. Komplexní servisní nabídka, pneuservis, myčka, emise, příprava na STK a její realizace, likvidace pojistných událostí, asistenční a odtahová služba non-stop 602 277 382.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.