HAKY TRADE s.r.o.

Václavské náměstí 835/15, Praha 1 - Nové Město, 11000
Hlavní město Praha

Zprostředkování práce jednotlivcům i skupinám. Dočasné přidělování kvalifikovaných i nekvalifikovaných zaměstnanců. Školení zaměstnanců PO, BOZP a další specializovaná školení, dle požadavků firemních zákazníků. Krizový managenent vč. outsourcingu manažerských a organizačních pozic na všech úrovních. Zajištění společenských a firemních akcí a prezentační činnost. Částečného, nebo úplného personálního a technického outsorcingu dílčích a kompexních výrobních a skladových provozů. zajišťování, zprostředkování zakázek vč. souvisejících služeb. Slučování dodavatelských služeb, zjednodušení logistických toků, snížení nákladů a cen. Finanční poradenství a služby od A do Z. Benefitní a motivační programy pro zaměstnance, finanční a ekonomické poradenství pro firmy. Správu a údržbu movitého i nemovitého majetku, strojních zařízení, technologických výrobních celků, dopravních a manipulačních prostředků, dopravníkové techniky a energetických zařízení vč. VZT a klima. Inženýrské, projektové služby od A do Z. Výroba, výroba strojů a zařízení, stavební činnost Služby dle dohody, požadavků a potřeb vč. služeb dodavatelských a souvisejících.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

TH.data a.s.

Nabízíme komplexní servis ve finanční, účetní, daňové a mzdové oblasti pro podnikatelské i nepodnikatelské subjekty, tuzemské i zahraniční. Poskytované služby provádíme v rozsahu a šíři odpovídající všem potřebám a požadavkům klientů od řešení aktuálních jednotlivých záležitostí po kompletní outsourcing dané oblasti. Díky našim znalostem, dovednostem a flexibilitě, pomáháme klientům snížit náklady, zvýšit výkonnost firmy a dosahovat stanovených cílů. S

Easy Tax & Advisory s.r.o.

Společnost vznikla v září 2015, kdy byla založena majitelem firmy, který se již více něž 10 let pohybuje v oblasti účetnictví a daní. Poskytujeme účetní a daňové poradenství, a vedení on-line účetnictví. Svým klientům připravíme vždy řešení na míru.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.