ELVAC SOLUTIONS s.r.o.

Hasičská 930/53, Ostrava-Hrabůvka, 70030
Moravskoslezský kraj

Základním předmětem činnosti společnosti ELVAC SOLUTIONS s.r.o. je poskytnutí řešení na klíč dle individuálních požadavků a potřeb zákazníka. V našich systémech jsou ukryty mnohaleté zkušenosti vývojářů řídících, monitorovacích a informačních systémů v nejrůznějších oblastech průmyslu. Společnost nabízí veškeré služby počínaje projektem, přes vývoj systému, jeho implementaci a konče servisní činnosti, a to zejména v oblastech: - Monitorovací a řídící systémy - Technicko-informační systémy - Informační systémy - Informační displeje a navigační panely (InfoPanels) - Geografické informační systémy - Webové aplikace - Grafické práce - CitectSCADA - Vývoj software na zakázku - Systémová integrace Nasloucháme potřebám zákazníka a spolehlivě a pružně řešíme jeho požadavky od počátečního projektu až po rutinní nasazení a servis. Hlavní strategií jsou rychlé přizpůsobení se novým perspektivním trendům a soustředění na vybraná řešení a segmenty trhu. Samozřejmostí je také snaha neustále motivovat, stabilizovat a profesionalizovat tým zaměstnanců jako základní předpoklad trvalého úspěchu.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

IVAR ID Poděbrady, s.r.o.

Systém pro evidenci a zpracování docházky, plánování směn, přístupové systémy, technologie bezkontaktní identifikace, čtečky LF, HF, UHF. Dodávky čipů, karet, hodinek. Dodávky SW, vývoj na klíč, mobilní aplikace, dodávky turniketů, branky, brány, el. zámky pro šatní skříňky Off-Line i On-Line, pokladní systémy pro aquaparky, sportovní centra, haly, saun, wellness a pod., vstupenkové systémy pro zimní stadiony a multifunkční haly

Sprinx Systems, a.s.

Údolní 212/1, Praha 4 - Braník, 14700

Ing. Dana Rosolová, MBA

Vývoj software na zakázku.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.