Centrum Bytových Služeb MB

Máchova 1318, Mladá Boleslav, 29301
Středočeský kraj

VŠE PRO VAŠE BYDLENÍ. Nabízíme kompletní rekonstrukci interiéru. Vašeho bytu, či domu (vybourání, nová výstavba; vodo-elektro; plovoucí podlahy HARO; výroba kuchyňských sestav. Přijďte se podívat do naší kanceláře v máchově ulici 1318, M.B. (naproti GE MONEY BANK), kde Vám uděláme bezplatný návrh a rozpočet. Tel.č.: 737 484 928, 728 540 417 Nabízíme EXPRESNÍ PŘEPRAVU ZÁSILEK - vnitrostátní i mezinárodní do 3,5 tuny Centrum Bytových Služeb Máchova 1318, naproti GE MONEY BANK, NON-STOP Tel: +420 737 484 928 +420 728 540 417

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Petr Lohynský

Zednické práce, fasády, sádrokartonářské práce, podlahy, malířské práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, montáže oken, malování, zateplené fasády.

Truhlářské práce Mošanský

Výroba nábytku do interiéru, výroba kuchyně, vestavěné skříně, dětský nábytek, výroba postele, nábytek do kanceláře, do budovy

Pavel Molcar

Vltavská 95, Lužec nad Vltavou, 27706

SOLOSPED s.r.o.

Provádíme sádrokartonářské práce. Ze sádrokartonů provádíme: příčky, podhledy, snížení stropů, půdní vestavby, zakrytí potrubí a odpadních systémů a mnoho dalších možností úprav interiérů, formou suché výstavby a pracemi s tím spojenými. Také jsme schopni realizovat dodávky a montáže obkladů, dlažby, malby, štuky.

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

Miroslav Digaňa

Provozujeme nákladní přepravu do 3,5 t, čistíme interiér vozu, obnovíme lak vašeho vozidla.

NP STAV s.r.o.

Společnost NP STAV s.r.o. je zednickou firmou se sídlem v Červeném Kostelci. Naše hlavní specializace zahrnuje rekonstrukce a rekonstrukční práce, zateplení fasád, pokládku dlažby a obkladačské práce. Jsme odborníky na sádrokartonářské práce, hrubou stavbu, tesařské a truhlářské práce. V naší nabídce také najdete montáž podhledů, kazetových stropů, příček, půdní vestavby a předsazených stěn. Rovněž se věnujeme výrobě a montáži nábytku. Jsme tady, abychom vám pomohli s vašimi stavebními a designovými potřebami.

Innovative Design, s.r.o.

Specializujeme se na kompletní realizace staveb a interiérů od návrhu až po samotnou realizaci. Od první společné myšlenky až po dokonalý, vybavený a plně funkční interiér. Firma se zabývá návrhy a realizací staveb, interiérů, výrobou nábytku, rekonstrukcemi, dodáním kompletního vybavení (vestavěné skříně, kuchyně apod.) Působíme po celé České republice.

Mironstav s.r.o.

Jsme stavební firma, která působí v oboru stavebnictví od roku 2010. Nabízíme široký sortiment služeb : rodinné a bytové domy, průmyslové stavby, rekonstrukce, obnova památek, fasády a zateplovací systémy, oplocení, zpevněné plochy, demolice a zemní práce.

Petr Bartoš

Zajišťujeme nákladní autodopravu i přepravu zboží a materiálu vlastními vozidly. Zajišťujeme přepravu od překladišť a skladů, přes spedici až po kompletní dodávky na místo určení. Přepravu zajišťujeme pomocí sklápěček, jeřábů, hydraulické ruky a dalších speciálních strojů. K dispozici máme také valníky, kontejnery, sklápěče, návěsy a další zemní a speciální stroje. Zajišťujeme odvoz sutě, zeminy a komunálního odpadu, dovoz štěrku, písku, betonu a stavebního materiálu.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.