Geoizol s.r.o.

Husinecká 903/10, Praha - Žižkov, 13000

Svislé a vodorovné hydroizolace spodních staveb panelových, bytových a rodinných domů, stavby vodovodů a kanalizací, zemní práce pomocí mechanizace, stavební činnost, stavby domovních čistíren odpadních vod, jímky, septiky.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

POZKOM s.r.o.

Hlavním předmětem naší činnosti jsou opravy a rekonstrukce asfaltových vozovek a chodníků. Provádíme celoplošné pokládky asfaltových koberců finišerem, opravy výtluků asfaltovými směsmi a emulzemi a další práce, které souvisejí s opravami pozemních komunikací.

OCHRANA - DŘEVA s.r.o.

Zachraňujeme stavby a jejich konstrukce, likvidujeme dřevokazný hmyz a dřevokazné houby. Děláme sanace vlhkého zdiva. Našim cílem je poskytovat kompletní služby. Využíváme nejnovější prověřené technologie pro likvidaci škůdců dřeva a sanaci vlhkého zdiva.

Jiří Piňos

V oblasti průmyslových podlah se pohybujeme již od roku 2003. V projektových pracích od roku 2003. V provádění fasádních prací od roku 2009. Zkušenosti s prováděním průmyslových podlah jsou zúročeny více než 200.000 m2 již realizovaných ploch. Vzhledem k velikosti firmy jsme schopni provádět průmyslové podlahy v denním záběru až 2000 m2 a to v rámci celé ČR.

Richard Wiehl

Zlatá Olešnice 172, Zlatá Olešnice, 46847

Vodizol, s.r.o.

Společnost Vodizol, s.r.o. se sídlem v Dvůr Králové nad Labem je specialistou na izolace a rekonstrukce budov a staveb. Nabízíme širokou škálu služeb v oblasti izolačních prací, včetně podřezání vlhkého zdiva, hydroizolací, drenáží, stěrkových hydroizolací, jádrového vrtání a svislých izolací. Jsme profesionální a spolehlivý tým odborníků, kteří přinášejí kvalitu a dlouhodobé řešení pro vaše stavební potřeby.

ABS - stavební společnost, s.r.o.

Zajišťujeme kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč a to především průmyslových objektů, občanských a administrativních budov, rodinných domů a bytů, inženýrských sítí a projekčních prací. Dále nabízíme rekonstrukce objektů a bytů

Pvkp stavební, s.r.o.

Prioritním předmětem podnikání je provádění staveb, výstavba inženýrských sítí a technologických celků s tím souvisejících, montážní práce předizolovaných horkovodních a parovodních systémů jak z klasických ocelových tak i ze skloepoxidolaminátových potrubí. Společnost se dále zabývá prováděním veškerých prací HSV a PSV, s tím že je důraz kladen na provádění veškerých prací vlastní kapacitou. Plynofikace, vodovody, kanalizace, parovody.

ZISTAV, s.r.o.

Společnost ZISTAV, s.r.o. se sídlem v Karlových Varech - Staré Role je stavební firma specializující se na komplexní stavební činnost. Naše služby zahrnují rekonstrukce objektů, novostavby všech typů budov, zemní práce, inženýrské sítě, vodovody a kanalizace. S dlouholetou zkušeností a profesionálním přístupem jsme schopni splnit požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

Vladislav Mertlík

Stavební činnost, výstavba bytových a nebytových budov, příprava staveniště, zemní práce

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.