SVANSTAV s.r.o.

Pšenčíkova 681/10, Praha - Kamýk, 14200
Královéhradecký kraj

Stavební firma vznikla v roce 1992 na fyzickou Stanislav Švandrlík a v roce 2006 byla přeměněna na právnickou osobu SVANSTAV s.r.o. se stejným majitelem. Stavební firma provádí kompletní stavební práce/zednické, betonářské,obkladačské,sádrokartonářské,kladení podlah,omítky, malby,zateplování budov a fasád,elektroinstalace,instalatérské,pokrývačské,klempířské,tesařské práce.Dále provádíme bourání a demolice staveb, zemní práce a práce v podzemí.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Jaroslav Lušovský

Dolní Bečva 506, Dolní Bečva, 75655

ŠKOP-STAV s.r.o.

Posky­tu­jeme kom­pletní služby v oblasti přípravy a řízení staveb, počí­naje posouzením investičního záměru, zpra­cov­áním kon­ceptu pro­jektu přes jeho real­izaci, až po uve­dení stavby do provozu. Provádíme výstavbu RD na klíč, zateplování, rekonstrukce, zednické, sádrokartonářské práce, obkladačské,malířské, projektovou činnost RD.

INTERWAND.CZ s.r.o.

Systémové mobilní příčky prosklené i plné, bezrámové skleněné příčky, luxferové stěny, posuvné a křídlové skleněné dveře, nerezová madla, eloxované U profily. Skleněná zábradlí, sprchové kouty. Specializujeme se na zakázkovou výrobu ze skla a nerezu.

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

ELITT stavební s.r.o.

Firma se zabývá kompletním stavebnictvím, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností kdy působí v Praze a Středočeském kraji.

Roman Vojáček

Realizuji instalatérské práce - voda, plyn, topení, kanalizace. Provádíme rekonstrukce bytových jader a koupelen.

František Čermák

S. K. Neumanna 1378, Kladno, Švermov, 27309

Ing. Jiří Červený

Cihlářská 743/58, Plzeň - Litice, 32100

Betonové podlahy Žák s.r.o.

Specializujeme se na provádění betonových podlah, tepelných izolací a izolací proti vodě jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Nabízíme také Foukané tepelné a akustické izolace.

CONFIN PARTNER s.r.o.

Dotační poradenství. Zpracování žádosti o dotace. Výběrová řízeni. Administrativa výběrových řízení. Projektová dokumentace.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.