Cieslar, s.r.o.

Bystřice 325, Bystřice, 73995
Moravskoslezský kraj

Společnost Cieslar, s.r.o. s dlouholetou tradicí v oboru stavebnictví sídlící v Bystřici se specializuje na realizaci stavebních prací dle individuálních požadavků zákazníků. Nabízíme služby jako novostavby, vnitřní a vnější rekonstrukce, střechy a fasády. Kromě toho poskytujeme také projektové a poradenské služby, abychom zajistili maximální spokojenost našich klientů. S námi je Vaše stavba v bezpečných rukách.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Profiaqua s.r.o.

Kanalizace, projekty kanalizací, čistírny odpadních vod.

Betonové podlahy Žák s.r.o.

Specializujeme se na provádění betonových podlah, tepelných izolací a izolací proti vodě jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Nabízíme také Foukané tepelné a akustické izolace.

Alan Toráč

Dělám zednické práce, fasády, obklady, dlažby, malířské pr., zemní pr. - ruční, demolice, rekonstrukce byt. jader, zateplení, izolace, okna, dveře, betonové podlahy a betonové ploty.

SOLOSPED s.r.o.

Provádíme sádrokartonářské práce. Ze sádrokartonů provádíme: příčky, podhledy, snížení stropů, půdní vestavby, zakrytí potrubí a odpadních systémů a mnoho dalších možností úprav interiérů, formou suché výstavby a pracemi s tím spojenými. Také jsme schopni realizovat dodávky a montáže obkladů, dlažby, malby, štuky.

CSTfire s.r.o.

Vyrábíme univerzální automatické teplovodní kotle HAMONT na spalování dřevní štěpky, drceného dřeva, dřevotřísky, hoblin, měkkých briket a pelet o výkonech 40 až 500 kW vhodné pro průmyslové haly, stolařské dílny i školy, bytové domy či projekty CZT. Prodej a montáž invertorových tepelných čerpadel.

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

NURS-Praha s.r.o.

Naše společnost je na trhu 19 let. Nabízí komplexní správu nemovitostí a vozového parku, technickou i ekonomickou podporu, zajištění údržby školních budov, dětských, sportovních a dopravních hřišť, realitní činnosti, logistiky stavebních procesů, vlastní stavební činnosti zaměřené na modernizaci staveb (rekonstrukce bytových jednotek, rodinných domků, chat a chalup, dílen, výrobních hal,..) a na přímou výstavbu ( rodinné domky, chaty, garáže, dílny, dětská a sportovní hřiště,..).

HSH stav s.r.o.

Nosným programem naší firmy je výstavba, rekonstrukce a modernizace budov včetně oprav komunikací, izolace tepelné, izolace proti vodě a speciální stavební práce, jako je dodatečné utěsnění a izolace betonových nádrží a šachet, lité průmyslové podlahy, sanace vlhkého zdiva a sanace železobetonových konstrukcí.

PELLAMONT s.r.o.

Spojovací 559, Milovice - Mladá, 28924

Pavel Molcar

Vltavská 95, Lužec nad Vltavou, 27706

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.