Martin Bezouška

Smetanova 964, Jáchymov, 36251
Karlovarský kraj

Výškové práce, klempíři, pokrývači, kácení stromů v obytných zónách a těžko přístupných terénech.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Libor Báča

Bobkova 737/24, Praha 9 - Černý Most, 19800

Pavel Mošna

Pavel Mošna se sídlem v Planá je specializovaný na krajinářské, parkové a zahradní úpravy. Nabízíme návrhy a realizaci zahrad, prodej zahradnických potřeb, údržbu zahrady, výsadbu a sadbu rostlin, včetně živých plotů. Také se zabýváme ořezem stromů a prodejem stromů, keřů, ovoce a zeleniny. Naše služby zahrnují prořezávání stromů a keřů, sekání trávy a další zahradnické práce.

Linea střechy, s.r.o.

Pro Vaši stavbu navrhneme a vyrobíme dřevěnou vazníkovou střešní konstrukci, dodáme vázaný krov, konstrukci z masivního dřeva. Jsme dodavateli střech na klíč. Patříme mezi špičkové dodavatele a zpracovatele, naše produkty jsou prvotřídní kvality. Se servisem a rekonstrukcí střech a střešních krovů máme dlouhodobé zkušenosti.

Střechy INFINITY, s.r.o.

1. máje 870/38, Olomouc, 77900

Michal Sixta

U Dráhy 220, Vrbová Lhota, 28911

Vasyl Soyma

Realizují rekonstrukcí střech, pokryvačské práce.

ZAHRADY-NEJGARDEN.CZ

Naše firma nabízí komplexní služby v oblasti péče o zahradu: instalaci automatických zavlažovacích systémů, zakládání nových zahrad či rekonstrukci vzrostlých zahrad, průběžnou údržbu zahrad,péči o trávník.

Jaroslav Král

Nabízím veškeré klempířské a pokrývačské práce, konstrukce krovu, montáž střešních oken, opláštění hal, montáž veškerých plechových krytin včetně dodávky materiálu, zdění komínů, montáž hromosvodu, izolace a zateplení střech. Spolehlivost, záruky, regionální ceny a dobré recenze spokojených zákazníků. Poptávka mailem, nebo tel. Mám 20 let praxe, spolupracuji s odborníky i v dalších profesích stavebních činností.

Luboš Štorkán

Pronájem montážních plošin dovýšky 42 metrů, elktromontáže do 1000 V, veřejná osvětlení, montáž a údržba, montáž hromosvodů, montáž vánoční výzdoby, výškové práce: rizikové kácení stromů, prořezávky, drobné opravy střech, nátěry konstrukcí, čistění okapů, montáž reklamních plachet a světelné reklamy. Pohotovostní služba 24 hodin/7dní.

Stanislav Volavka

Jsme zahradnická firma, která nabízí kompletní služby v oblasti zahradnictví. Zabýváme se realizací zahrad, od první prohlídky terénu, přes konzultaci, vytvoření návrhu, samotnou výsadbu, až po celkovou údržbu zahrady i s jejich následnou údržbou.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.