Zdeněk Pyšík

Do Vrchu 370, Český Krumlov, 38101
Jihočeský kraj

Pension Vyhlídka Ubytování Český Krumlov. Pension Vyhlídka se nachází cca 10 minut pěší chůze od centra. Je situován v klidné zahradní čtvrti a nabízí příjemnou atmosféru, vhodnou i pro rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici zahrada s nádherným, jak již název pensionu napovídá, výhledem na historické centrum města. Pension se nachází na úpatí kopce Křížová hora, na jehož vrcholu se nachází půvabný kostelík, odkud je možné shlédnout celé město. Před pensionem je připravena předzahrádka k posezení a odpočinku a je zde, dle přání hostů, možné podávat i snídaně. Samozřejmostí je parkoviště pro osobní automobily hostů pensionu. Kontakt Adresa: Do Vrchu 370, 38101 Český Krumlov Email: vyhlidka@krumlov.cz Telefon: +420723564785 Ubytování 2x třílůžkový pokoj (s možností jedné přistýlky), 1x dvoulůžkový pokoj. První pokoj má společné WC a koupelnu s dvoulůžkovým pokojem č. 3, je tedy ideální pro rodinu s dětmi. V případě delší rezervace Vám zpravidla zajistíme WC a koupelnu pouze pro Vás. Pokoj má výhled na historické jádro města. Druhý pokoj má vlastní WC a koupelnu. Z pokoje je výhled na historické jádro města. Třetí pokoj má společné WC a koupelnu s třílůžkovým pokojem č. 1, je tedy ideální pro rodinu s dětmi. Pokoj má výhled na zahradu u domu. Společné prostory Jídelna s lednicí a možností vaření kávy. Poznámky děti do 3 let bez nároku na lůžko zdarma, do 12 let 200,- Kč, cena za ubytování, uzavřené parkoviště zdarma, snídaně v ceně. Ceny.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Božena Malinová

Jsme malý penzionek v malebné obci Pavlov, pod Pálavskými vrchy. Naleznete zde vše co potřebujete: kuchyňku, bazén, parkoviště na kola, BAR, grill. Můžete do sytosti užít výlety (pěšky, na kole, autem, autobusem, lodí) po krásném okolí - Pálava, Lednice, Archeopark Pavlov, Valtice aj.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.