Vladimír Tománek

Hasičská 113/27, Ostrava - Jih - Hrabůvka, 70030

Zabýváme se montáží a demontáží, výrobou a servisem všech typů hal a ocelových konstrukcí, se specializací na montované fasády z Trimo panelů, C-kazet a trapézových plechů.Také provádíme montáž střech z trapézových plechů i obloukové haly a střechy. Provádíme výměny střešních plášťů a opravy poškozených míst na opláštění a štítech. Zajistíme demontáž haly a její zpětnou montáž na jiném místě.Od roku 2009 jsme založili společnost SFZ Tománek s.r.o. a nyní jsme rozšířili naše práce o revitalizaci panelových domů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

PROMONT střešní okna s.r.o.

Naše společnost PROMONT střešní okna s.r.o. se již mnoho let zabývá dodávkou, montáží, servisem a poradenstvím v oblasti střešních oken. Specializujeme se pouze na střešní okna a v tomto oboru jsme jednou z mála takto zaměřených firem na trhu. Střešní okna prodáváme a montujeme již více jak 15 let. Za tuto dobu jsme realizovali montáže několika tisíc střešních oken. Nabízíme zaměření a poradenství střešních oken ZDARMA v místě stavby či rekonstrukce, tzn. přímo u Vás doma. Pro stavební a obchodní firmy nabízíme pružné a množstevní rabaty. Střešní okna Fenestra Thermical vyhovují podmínkám programu Zelená úsporám.

Betonové podlahy Žák s.r.o.

Specializujeme se na provádění betonových podlah, tepelných izolací a izolací proti vodě jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Nabízíme také Foukané tepelné a akustické izolace.

ŠKOP-STAV s.r.o.

Posky­tu­jeme kom­pletní služby v oblasti přípravy a řízení staveb, počí­naje posouzením investičního záměru, zpra­cov­áním kon­ceptu pro­jektu přes jeho real­izaci, až po uve­dení stavby do provozu. Provádíme výstavbu RD na klíč, zateplování, rekonstrukce, zednické, sádrokartonářské práce, obkladačské,malířské, projektovou činnost RD.

Izolace Grey s.r.o.

Vestecká 391, Vestec, 25242

Mironstav s.r.o.

Jsme stavební firma, která působí v oboru stavebnictví od roku 2010. Nabízíme široký sortiment služeb : rodinné a bytové domy, průmyslové stavby, rekonstrukce, obnova památek, fasády a zateplovací systémy, oplocení, zpevněné plochy, demolice a zemní práce.

Martin Vaníček

Provádíme zateplování a rekonstrukce rodinných domů, budov a komerčních prostor. Zajišťujeme sádrokartony, obklady, pokládku normálních i zámkových dlažeb, zdění, omítky a další.

Vladislav Mertlík

Stavební činnost, výstavba bytových a nebytových budov, příprava staveniště, zemní práce

HSH stav s.r.o.

Nosným programem naší firmy je výstavba, rekonstrukce a modernizace budov včetně oprav komunikací, izolace tepelné, izolace proti vodě a speciální stavební práce, jako je dodatečné utěsnění a izolace betonových nádrží a šachet, lité průmyslové podlahy, sanace vlhkého zdiva a sanace železobetonových konstrukcí.

RYVE - MONT s.r.o.

Mimoňská 629/15, Praha, 19000

R domy s.r.o.

Provádíme výstavbu rodinných domů a to jak dřevostaveb tak i zděných. Domy stavíme na klíč, ale i v jiném stupni rozestavěnosti. Nabízíme zpracování projektu zdarma, případně můžeme stavět dle projektu zákazníka. Zabýváme se i realizací zateplených fasád, stavbou základových desek, rekonstrukcemi domů a bytů atd.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.