INBA s.r.o.

Prokišova 7, České Budějovice, 37001
Jihočeský kraj

Inženýrská a projektová činnost při výstavbě od poradenství, investorské přípravy investic, obstarání projektové dokumentace a její projednání ve stavebním řízení, obstarání územních rozhodnutí, souhlasů, stavebních povolení, technického dozoru při realizaci stavby, výběr zhotovitelů staveb, kontroly fakturace stavebních prací až po vlastní kolaudaci.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Josef TOMÁŠEK - projekty elektroinstalace

Dolní 192/32, Žďár nad Sázavou 1, 59101

SAFETY PRO s.r.o.

Zaměřujeme se především na oblast BOZP a PO a technický dozor staveb. Postupným vývojem a růstem společnosti v průběhu let přibývaly k těmto činnostem i další. V současné době spadá mezi naše hlavní činnosti technický dozor stavebníka, BOZP a PO, geotechnika a geologie a projekční činnost.

Attila Kis

Stavební dozor.

PROJEKTSTUDIO EUCZ, s.r.o.

Zaměřujeme se na zpracování a dodávku veškerých projekčních prací souvisejících s investiční činností. Jsme tým, který sestává ze zkušených profesionálů z oblastí architektury, stavebního inženýrství, designu a grafiky. PROJEKTSTUDIO bylo založeno v roce 1992.

Ing. Jiří Červený

Cihlářská 743/58, Plzeň - Litice, 32100

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.