Advokátní kancelář Perthen, Perthenová, Švadlena a partneři s.r.o.

Velké náměstí 135/19, Hradec Králové, 50003

Poskytujeme právní služby v rámci celé České republiky, zejména na území Královéhradeckého, Pardubického, Středočeského kraje a Hlavního města Prahy. Prostřednictvím členství v mezinárodní asociaci AEA (The European Association of Attorneys) a spolupráce s vybranými kancelářemi na území Slovenska, Polska, Rumunska, Bulharska, Rakouska jsme schopni zajistit právní pomoc i v mezinárodních právních vztazích. Komunikujeme v jazyce českém, anglickém, německém, ruském a francouzském. Právní služby poskytujeme v následujících právních oblastech. Obchodní závazkové vztahy, e-commerce, obchodní právo mezinárodní Zakládání a přeměny obchodních společností, koncernové právo, fúze a akvizice, Due Diligence. Právo ochrany obchodní firmy, hospodářská soutěž, ochrana proti nekalé soutěži. Právo veřejných zakázek, koncesí a veřejných podpor. Živnostenské právo. Mediální právo, reklama. Likvidace a restrukturalizace, insolventní právo. Autorské právo, ochranné známky, ochrana osobnosti a osobních údajů. Občanskoprávní závazkové vztahy. Převody a správa nemovitostí, bytová problematika a developerské projekty. Rodinné právo. Právo ve zdravotnictví. Stavební právo, právo životního prostředí a odpadového hospodářství. Municipální právo, právo veřejné správy. Evropské právo. Právo správního a daňového řízení. Trestní právo, přestupkové právo. Vymáhání pohledávek. Přednášková činnost a školení. Činnost rozhodců. Ve všech právních oblastech nabízíme právní poradenství, analýzy, stanoviska, doporučení. Zpracování právních dokumentů zejména smluv, dohod, zápisů, zpráv, právních úkonů. Zastupování při mimosoudních jednáních a mediacích. Zastupování při správních řízeních, řízeních před soudy a rozhodci, zpracování všech podání, žalob, návrhů a procesních úkonů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

CONFIN PARTNER s.r.o.

Dotační poradenství. Zpracování žádosti o dotace. Výběrová řízeni. Administrativa výběrových řízení. Projektová dokumentace.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.