Miroslav Vrábel

Havlíčkova 881, Mladá Boleslav, 29301

Výroba septiků, jímek, vodoměrných šachet, nádrží a bazénů i s příslušenstvím.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

DIAMANT UNIPOOL s.r.o.

Jsme výrobcem bazénů a bazénového zastřešení. Zaměřujeme se na vysokou kvalitu našich bazénů a zastřešení.

Martin Jeřábek

Firma se zabývá zastřešováním bazénů a pracemi s tím spojenými.

Bazény, okna - Tomášek s.r.o.

Dodáváme a montujeme bazény po celém území České republiky. Nabídnout můžeme bazény plastové, foliové i sklolaminátové, bazény pro venkovní použití, tak i do interierů. Bazény jsou určeny pro zapuštění případně částečné zapuštění do terénu. Zajistíme zastřešení a zakrytí bazénů.

VIP Bazény s.r.o.

Vyrábíme a prodáváme sklolaminátové bazény – kruhové, obdélníkové, oválné. Dodáváme i zastřešení, technologii bazénů, filtrace a zajišťujeme bazény i tzv. na klíč. Dále vyrábíme, skluzavky, skokanská prkna. V naší nabídce najdete zastřešení pro průmyslové objekty, polaminování, krycí prvky, zakázkové práce.

ČERPADLA VRCHLABÍ s.r.o.

Zabýváme se prodejem, servisem, opravami čerpadel (kalových, ponorných, dávkovacích). Nabízíme značky Zehnder, KSB, Wilo, Sigma, Grundfos, ABS, Brinkmann, IMP, ORPU, Gusher, Piranha, Knoll. Prodáváme ložiska, gufera a další. Umíme dodat čističky odpadních vod, zasněžovací systémy, tlakové nádoby.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.