ŠEVELA s.r.o.

Horní huť 481, Dubňany, 69603

Kovové konstrukce pro fotovoltaické elektrárny, montáž fotovoltaických elektráren, kovové konstrukce dle zadání zákazníka, kované brány, ploty, mříže, bilboardové konstrukce, psí kotce, prodej hutních materiálů jak skladem tak na objednávku.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

RB Delivery Work s.r.o.

Kovovýroba, zámečnictví, závěsy na přístrojové desky, svařování konstrukcí, svařování dopravníků.

Jiří Hájek

Zabýváme se realizací železobetonových schodišť. Upřednostňujeme pouze zákazníky z Jihomoravského kraje - Brno a okolí.

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

Jindřich Lajvr

Provádíme montáže oken.

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

LISFIO s.r.o.

Stavíme rodinné domy, provádí zateplení domů, výkopové práce, i stavební dokončovací práce jako SDK práce, omítky či pokládku dlažeb. Obchodujeme stavebními materiály.

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

POLYTERM s.r.o.

Voroněžská 470/11, Praha 10 - Vinohrady, 10100

Ing. Milan Stehlík

třída Krále Jiřího 248, Velim, 28101

Unifast solar s.r.o.

Nabízíme fotovoltaiku bez záloh. Zaměřujeme se na kompletní dodávku a montáž fotovoltaických elektráren, větrných elektráren, tepelných čerpadel, klimatizací či solárních systémů. Více na www.unifastsolar.cz

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.