WTW, s.r.o.

Dopraváků 3, Praha 8, 18400
Česká Republika

Zajišťujeme dodávky měřicí a analytické techniky pro monitoring a analýzu kvality všech druhů vod. S naší technikou se můžete setkat v nejširší škále možných aplikací. Např. měření pH patří, vedle měření teploty, vůbec k jednomu z nejčastěji měřených parametrů z fyzikálně chemických veličin. V laboratorním i online provedení se naše pH metry, Oxi metry, konduktometry, turbidimetry, chlorometry, analyzátory TOC a fotometry používají na čístírnách odpadních vod, laboratořích, ve vědě a výzkumu, průmyslu, medicíně i potravinářství. Pro laboratorní účely nabízíme titrátory a dávkovací byrety, teploměry a záznamníky různých veličin, termostatické skříně, refraktometry a další měřicí a analytickou techniku od předních výrobců v dané kategorii. K veškerému sortimentu u nás obdržíte i kompletní příslušenství včetně servisu a zákaznické podpory.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Ing. Milan Stehlík

třída Krále Jiřího 248, Velim, 28101

Vladimír Tomanec

Provádíme dodávku, montáž a servis klimatizační techniky pro provozovny, kanceláře, rodinné domy a bytové jednotky. Rovněž provádíme montáž a servis tepelných čerpadel. Nabízíme servis plynových kotlů, servis kondenzačních kotlů, servis elektrokotlů. Montáž plynových kotlů, montáž kondenzačních kotlů, montáž elektrokotlů, montáž kaskádové kotelny. Rovněž dodáváme systémy měření a regulace.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.