Penzion-Restaurace Lucie

Fügnerova ulice 197, Jičín, 50601
Jihočeský kraj

Penzion se nachází v samém centru města Jičína, který je oblíbeným výchozím místem pro výlety do Českého ráje. Samo město Jičín pak v oblíbených večerníčcích proslavil loupežník Rumcajs. V městě samotném i jeho okolí se nachází celá řada Rumcajsových oblíbených míst. Rádi Vás ubytujeme v jednom ze čtyř moderně vybavených dvoulůžkových pokojů a jednom čtyřlůžkovém apartmánu. A stejně rádi Vás přivítáme v naší restauraci, kde věříme, že Vám bude chutnat. Kromě vlastní restaurace můžete posedět v salónku nebo zimní zahradě. Celková kapacita je 75 míst. Celý penzión i s restaurací je zdarma vybaven rychlým wifi přístupem.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Božena Malinová

Jsme malý penzionek v malebné obci Pavlov, pod Pálavskými vrchy. Naleznete zde vše co potřebujete: kuchyňku, bazén, parkoviště na kola, BAR, grill. Můžete do sytosti užít výlety (pěšky, na kole, autem, autobusem, lodí) po krásném okolí - Pálava, Lednice, Archeopark Pavlov, Valtice aj.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.