Almakon, s. r. o.

Senovážné náměstí 1464/6, Praha - Nové Město, 11000

Poskytujeme komplexní služby pro rozvoj lidských zdrojů a management podniků v oblasti koučování, vzdělávání, poradenství a příprav celofitemních konferencí a workshopů. Koučování: vedoucích, specialistů, týmů. Výcvikové programy: vedení lidí, komunikace, motivace, rozhodování a delegování, vedení porad, zvládání konfliktů, time - management, obchod a prodej, týmová spolupráce, rozvoj týmu (Teambuilding). Dále nabízíme analýzu vzdělávacích potřeb, Assesment Centra Development Centra, posouzení psychické způsobilosti k výkonu profese a projekty vzdělávání. Výraznou předností poskytovaných služeb je maximální přizpůsobení specifickým potřebám zadavatele. Naše rozvojové programy jsou zaměřeny na zvýšení výkonnosti klientské organizace a jejích obchodních výsledků. Dalším sledovaným cílem je posilování pozitivního vztahu lidí k zaměstnavatelské organizaci.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Easy Tax & Advisory s.r.o.

Společnost vznikla v září 2015, kdy byla založena majitelem firmy, který se již více něž 10 let pohybuje v oblasti účetnictví a daní. Poskytujeme účetní a daňové poradenství, a vedení on-line účetnictví. Svým klientům připravíme vždy řešení na míru.

TH.data a.s.

Nabízíme komplexní servis ve finanční, účetní, daňové a mzdové oblasti pro podnikatelské i nepodnikatelské subjekty, tuzemské i zahraniční. Poskytované služby provádíme v rozsahu a šíři odpovídající všem potřebám a požadavkům klientů od řešení aktuálních jednotlivých záležitostí po kompletní outsourcing dané oblasti. Díky našim znalostem, dovednostem a flexibilitě, pomáháme klientům snížit náklady, zvýšit výkonnost firmy a dosahovat stanovených cílů. S

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.