AVELON, s.r.o.

Zoubkova 2062/7, Praha 5 - Smíchov, 15000

Architektonické a inženýrské činnosti a poradenství, včetně inženýrského stavitelství Dodávka nábytku a ostatního mobiliáře do obchodů a kanceláří Stavba interiéru Vybavení interiéru 3D reklama a propagace Kancelářský nábytek Byty na klíč Kuchyně

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Alan Toráč

Dělám zednické práce, fasády, obklady, dlažby, malířské pr., zemní pr. - ruční, demolice, rekonstrukce byt. jader, zateplení, izolace, okna, dveře, betonové podlahy a betonové ploty.

Atelier GHM, v.o.s.

Atelier GHM, v.o.s., sídlící v Opavě - Předměstí, je specializovanou společností zabývající se projektovou činností a poskytováním architektonických a inženýrských služeb. Naše profesionální tým projektantů se zaměřuje na tvorbu projektové dokumentace a návrhů pro různé typy staveb a rekonstrukcí. Jsme odborníci na projekty domů, interiérů a rekonstrukční práce. S našimi schopnostmi v oblasti projektových prací vám pomůžeme získat stavební povolení a efektivně řídit váš projekt od začátku až do konce. Naše společnost je synonymem pro kvalitu, preciznost a inovaci ve stavebnictví.

Jaroslav Lušovský

Dolní Bečva 506, Dolní Bečva, 75655

Altryss, s.r.o.

Zaměření firmy je realizace interiérů. Hlavní zaměřením realizace zakázek jsou drobné i velké investiční akce. Realizujeme dřevěné podlahy všech typů konstrukcí a také podlahy renovujeme a to včetně historických. Pokládáme linolea, PVC a koberce. Provádíme podlahy sportovišť a průmyslových objektů. Pro všechny typy podlah provádíme přípravu a případnou sanaci podkladů a to i včetně frézování. Dodáváme Dřevěné konstrukce do interiérů a exteriérů, ploty, dělící stěny, pergoly a obklady stěn.

ANNASTAV CZ s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce-rekonstrukce,zateplení fasád RD,panelových a bytových domů,přestavby bytů a rekonstrukce bytových jader,kompletní údržba a rekonstrukce průmyslových podniků,zámková dlažba vchodů,chodníků,vjezdů a parkovacích stání,výstavba plotů a oplocení,malířské práce,demoliční,zemní a výkopové práce,výstavby kanalizace a přípojek,ZTI, údržba objektů,

Jiří Eliáš

Heřmaničky 90, Heřmaničky, 25789

ELITT stavební s.r.o.

Firma se zabývá kompletním stavebnictvím, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností kdy působí v Praze a Středočeském kraji.

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

Petr Lohynský

Zednické práce, fasády, sádrokartonářské práce, podlahy, malířské práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, montáže oken, malování, zateplené fasády.

Enerfina,s.r.o.

Společnost Enerfina s.r.o. se zabývá rekonstrukcí a renovací interiérů a exteriérů. Naší hlavní činností je obnova a restaurování památkových objektů. Spolupracujeme s vysoce kvalifikovanými restaurátory a pracovniky v uměleckořemeslné výrobě, z nichž většina je držitelem licence ministerstva kultury.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.