Wranders, s.r.o.

Na dlážděnce 1012/7, Praha 8, 18200
Hlavní město Praha

Firma Wranders vznikla v roce 2003 se záměrem rozšířit nabídku katalogových projektů rodinných domů na slovenském trhu. V průběhu roku 2004 byla založená společnost Wranders s.r.o., která vydává už svůj 4. ročník katalogových rodinných domů. Katalog 2008 nabízí 516 projektových řešení, můžete si ho objednat přímo na internetu nebo na našich telefonních číslech. Při objednávce na dobírku účtujeme za katalog 99,- Kč + poštovné. V novém katalogu 2008 jsme pro Vás připravili novou řadu rodinných domů – nízkoenergetické rodinné domy.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Atelier GHM, v.o.s.

Atelier GHM, v.o.s., sídlící v Opavě - Předměstí, je specializovanou společností zabývající se projektovou činností a poskytováním architektonických a inženýrských služeb. Naše profesionální tým projektantů se zaměřuje na tvorbu projektové dokumentace a návrhů pro různé typy staveb a rekonstrukcí. Jsme odborníci na projekty domů, interiérů a rekonstrukční práce. S našimi schopnostmi v oblasti projektových prací vám pomůžeme získat stavební povolení a efektivně řídit váš projekt od začátku až do konce. Naše společnost je synonymem pro kvalitu, preciznost a inovaci ve stavebnictví.

Ing. Jana Kurzová

Nabízím architektonickou činnost: zajišťuji stavební projekty na rodinné domy, projekty na rekonstrukce, projekty na přístavby a veškeré projekty potřebné k realizaci, jsem schopná zajistit.

ATELIER KUNC architects, s.r.o.

Zabýváme se komplexním řešením komerčních i soukromých staveb, rodinných domů, interiérů a jejich realizací, na klíč pro naše klienty. Navrhujeme a realizujeme atypické výstavní expozice.

PROJEKTSTUDIO EUCZ, s.r.o.

Zaměřujeme se na zpracování a dodávku veškerých projekčních prací souvisejících s investiční činností. Jsme tým, který sestává ze zkušených profesionálů z oblastí architektury, stavebního inženýrství, designu a grafiky. PROJEKTSTUDIO bylo založeno v roce 1992.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.